Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

Distribuce - krmivo ACANA, K 9, SPORT MIX, PRO PLAN, PROPAC, BRIT, EUKANOBA, CHICOPEE.

Internetový obchodní dům. Prodej: -značkové výrobky přes Internet. Výdejní místo HDS Brno: -Bidláky 20 639 00 Brno tel.: 577 055 721 (pouze pro informace ohledně výdeje zboží na HDS Brno) email: mediahall@doprava-domu.cz provozní doba: pondělí - pátek 9:00 - 18:00.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - potřeby pro teraristiku - krmiva pro terarijní zvířata - terarijní zvířata

Prodej chovatelských potřeb a akvarijních rybek.

Internetový obchod - chovatelské potřeby Dodávka - probiotika - prostředky zubní péče

Internetový obchod s chovatelskými potřebami a krmivem.

Prodej chovatelských potřeb a krmiva.

Ráj papoušků Prodáváme kvalitní železné, nerezové klece a voliéry pro papoušky KINGS CAGES.

Fajn krmiva Rakušan. Prodej, rozvoz, e-shop: -kvalitní a ověřené krmivo -suché krmivo -pamlsky, konzervy, granule -chovatelské potřeby pro psy. Služby: -výcvik psů -chovatelské služby.

Maloobchod, prodej, e-shop: -chovatelské potřeby -krmiva

Výhradní dovozce krmiv Happy Dog a Happy Cat. Dovoz, velkoobchod: -krmiva pro psy a kočky

Internetový obchod, e-shop: -zahradní technika -zahradní domky -skleníky -žebříky -hračky -krmiva pro psy a kočky

Stříhání a úprava pejsků: -stříhání psů všech plemen -koupání, sušení a vyčesávání -koupání a vyčesávání/bez střihu/ -trimování -stříhání drápků -depilace ušních chloupků -poradentství při chovu pejsků. Prodej: -kosmetiky, oblečků a doplňků.

Kompletní stavební činnost - hrubé stavby - základové desky - zámková dlažba - oplocení z KB Bloku a pod., pojezdové brány s povrchovou úpravou ZN. Rodinné včelařství Najman - Hostivice - prodej medu - včel - nástaveb pro kočování - poradenská činnost.

Prodej, nákup: -akvarijní ryby

Vyrábíme a prodáváme premixy krmných aditiv, vitaminominerální doplňky, krmiva, vitamínové koncentráty, veterinární přípravky a extrudovaná krmiva pro zvířata. Zooveterinární servis, optimalizace výživy, laboratorní služby. Maloobchodní prodejna.

E - shop - krmiva NUTRAM, K9, WINNER PLUS, ARDENGRANGE, FIRSTMATE, BARKING, HEART - potřeby pro psy Velkoobchod a maloobchod - krmiva NUTRAM, K9, WINNER PLUS, ARDENGRANGE, FIRSTMATE, BARKING, HEART - potřeby pro psy

Velkoobchod, maloobchod: - zahrádkářské a chovatelské potřeby

Krmivo pro psy a kočky, psí granule. Maloobchod, prodej: - granule pro psy a kočky - krmiva pro kočky - krmiva pro psy Krmivo pro chovatele psů a koček.

Výroba: - zámečnické práce - stájová mechanizace - výběhy pro zvířata - ventilační systémy

Internetový obchod chovatelských potřeb a krmiv pro psy, kočky, koně, hosp. zvířata, hlodavce atd. V Břeclavi a okolí do 20 km rozvoz ZDARMA o.s. Dočasky.cz Občanské sdružení poskytující dočasnou péči zvířatům v nouzi

Vydavatelství - časopis PRO KONĚ Prodej jezdeckých potřeb.

Výroba cukrářských a kulinářských pochutin. Nabízíme čokoládu, zmrzliny, nápoje, krmivo pro zvířata, bonbony, cereálie, kávu, kojeneckou výživu a dochucovadla.

Prodej - chovatelské potřeby - krmivo - chovatelství - akvaristika