Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

Velkoobchod, maloobchod a e-shop s krmivy a doplňky výživy pro psy . Zastoupení značek krmiv : Taste of the Wild, Essentials Foods, Nutra Gold Holistic, Magnusson. Doprava nad 999, - zdarma .Kontakt : Pavel Tauchman, Dolní Olešnice 79, 54375 . www.krmiva-tauchman.cz . T : 605185319 .

Dřevo, modely. Dřevomodelářství. Dřevovýroba. Výroba, prodej: - dřevěné soustružené, frézované a hoblované výrobky a polotovary - menší dřevěné modely pro slévárny - dekorativní předměty - MDF rámečky - schodišťové zábradlí, okrasné tyčky pro altány - psí boudy, voliéry, krmítka - dřevěné hračky - stoličky, poličky. - Dna pro ...

Prodej - krmiva pro psy a kočky BEWI DOG

Psí salon: - stříhání psů všech plemen a koček - koupání, trimování, stříhání drápků - čištění análních žláz a uší. Prodej, maloobchod: - psí kosmetika.

E - shop: - chovatelské potřeby a krmivo: - pro psy, kočky, koně všech premiových a superprémiových značek, - svítících obojků Visiglo - neviditelných plotů pro psy.

Boudy pro psy: - zateplené stěny - předsíňka - odklápěcí střecha nebo přední stěna.

Prodej: - krmiva pro psy a kočky, ptáky a drobné hlodavce, drůbež a králíky - chovatelské potřeby - pamlsky a konzervy - vitamíny, vitamínové doplňky stravy, veterinární přípravky - vodítka a obojky - přepravky a pelíšky - steliva - mražené maso a salámy pro psy - antiparazitální přípravky - štěňata Shar-pei.

E-shop, prodej: - chovatelské potřeby pro psy, kočky, ptáky, hlodavce, akvarijní, terarijní zvířata - jezdecké, stájové potřeby pro chov koní, skotu, prasat, ovcí, koz, drůbeže.

Obchodní činnost. - doplňková krmiva pro hospodářská a společenská zvířata - doplňkové látky - speciální chovatelské potřeby a pomůcky Poradenská činnost Veterinární činnost Pořádání odborných kurzů a seminářů

Maloobchod, prodej, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva - akvaristika - teraristika

Prodej, e-shop: - akvarijní potřeby - akvarijní ryby - akvária.

E-shop psího salonu VIKY. Zabýváme se úpravou a stříháním psů. Prodej kvalitních kosmetických přípravků pro vaše psí miláčky a potřebami na stříhání pejsků.

Prodej granulí, krmiva pro psy a štěňata a kočky. Obojky, vodítka pro psy, doplňky.

Osobní trenér funkčního posilování, kickboxu a sebeobrany. Možnost cvičení individuálně i na skupinových lekcích. Vhodné pro všechny věkové kategorie, pro muže i ženy. Tvarování těla, hubnutí, kondice, koordinace. Rekvalifikační kurzy. Eshop s potřebami pro domácí mazlíčky.

Výroba - textilní jezdecké potřeby zakázkové krejčovství - pro koně a jezdce

E-shop www.vyjedenamiska s kamenným obchodem v Kaznějově na adrese Plzeňská 99 Vám nabízí krmivo a chovatelské potřeby pro psy, kočky, koně, akvarijní ryby, ptáky a hlodavce a nově i TERARISTIKU. (Granulovaná krmiva, konzervy, pochoutky a odměny, vitamíny, podestýlky, kosmetické potřeby, vodítka, obojky, postroje, bezpečnostní pásy do auta, ...

Internetový prodej chovatelských potřeb a krmiv. E-shop.

Veterinární ordinace. Služby: -preventivní péče a poradenství v chovu -diagnostika a terapie onemocnění u malých zvířat -chirurgie měkkých tkání -stomatologická ošetření -sonografická vyšetření -rentgenologická vyšetření -reprodukce malých zvířat + určování optimální doby krytí -tetování štěňat, vystavování mezinárodního pasu, ...

Prodej, e-shop: - jezdecké potřeby pro koně.

Truhlářství. Výroba a prodej: - veškeré včelařské potřeby - medomety, mezistěny, lisy, formy. Internetový obchod, eshop, prodej: - nástavkové úly - pomůcky pro práci se včelami - zpracování vosku - medomety - chov čmeláků - kosmetika z včelích produktů, léčivé včelí doplňky - sklenice, víčka - včelařské rostliny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kosmetika pro psy a kočky: - šampony, balzámy, oleje, spreje, pudry na srst - kapky, vitamíny - hřebeny, kartáče, nůžky, kleště pro psy - gumičky, mašle - vodítka, obojky - hračky.

Prodej, e-shop: -chovatelské potřeby.

Veterinární ordinace a prodej chovatelských potřeb.

Prodej krmiv a chovatelských potřeb.