Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - chovatelské potřeby: - krmiva - pohodlné obojky - vodítka - hračky - náhudby - antiparazitiva na ochranu proti vnějším bakteriím - antikoncepce pro psy. Služby: - profesionální focení - psí salón - psí penzion.

Naší specializací je zakázková výroba terária pro domácí chov plazů a exotických zvířat. Prodáváme také vybavení terárií, potřeby pro chov a krmivo. Nabízíme odborné konzultace a poradenství.

Výroba - dřevěné výrobky pro včelaře úly, rámky

Internetový obchod, e-shop, eshop www.petmate.cz: - plastové boudy pro psy - plastové přepravní boxy, bedýnky - krmítka a nápojové fontánky - magnety na zvířecí chlupy - dvířka k boudám.

Včelařský obchod. Prodej: -nástavkové úly -potřeby k úlům -přířezy a potřeby pro přípravu rámků -včelařské nářadí -pomůcky k získávání a skladování vosku, pylu, propolisu -potřeby pro krmení, pro práci s medem.

Akvarestika Teraristika -realizace -návrhy

Prodej - zahradnické potřeby - chovatelské potřeby - celoroční prodej brambor a zeleniny

Prodej - chovatelské potřeby a krmiva - rybičky - hlodavci - ptáci - exotická zvířata

Maloobchod, prodej: - terarijní zvířata - hadi - sklípkani - krokodýli - krabi a štíři

Velkoobchod, export: - akvarijní rybky - akvaristika

Prodej: - krmivo a vitamíny - chovatelské potřeby.

Nabízíme krmné maso pro Vaše pejsky. Maso je připravené v 1kg varných sáčcích. Je na hrubo mleté a lze podávat buď v syrovém nebo vařeném stavu. Je veterinárně kontrolované s certifikáty nejlepší kvality. Máme: hovězí s droby, drůbeží, kuřecí. Svalovinu: kuřecí prsa, stehna, celá kuřata; hovězí.atd. Dovezeme zdarma nebo za směsný paušál ...

Prodej, zakázková výroba, úpravy, opravy: - akvária - terária - paludária - klece - kotce - voliéry

Salon pro psy - kompletní úprava psů všech plemen stříhání, trimování, koupání, česání Hlídání psů Prodej - chovatelské potřeby - kosmetika pro zvířata - psí oblečky

Prodej - hnojiva Prodej - travní směsi Prodej - zahradnické potřeby Prodej - chovatelské potřeby

E-shop se syrovým masem pro psy a dalším sortimentem výživy psů a péče o srst. Nabízíme stříhání a úpravu psů s možností návštěvy u majitele doma.

Salon pro psy Prodej kosmetika, oblečky a chovatelské potřeby pro psy.

Velkoobchod krmivy a chovatelskými potřebami

Prodej - chovatelské potřeby - specializovaná akvaristikaodborné poradenství pro akvaristy - instalace akvárií