Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

Krmivo, pamlsky, krmivo pro kočky, chovatelské potřeby. KRMIVO - CALIBRA, EMINENT, EUKANUBA, ROYAL CANIN, HILLS. DOPLŇKOVÁ VÝŽIVA - Pro Plan purina, Happy Dog, Pro Pac, EUKANUBA Special, BioMILL, BRIT.

Vybavení pro jezdce, koně a stáje na ploše přes 400m čtverečních. Vlastní prádelna dek, opravy jezdeckého vybavení.

E-shop, prodej: - včelařské potřeby - včelí produkty. Výroba, prodej: - elektrické pohony k medometům - zdroje k pohonům - včelařské pomůcky zaměřené na elektrotechniku - termostaty k boxům na rozpouštění medu - zatavovací trafa na mezistěny.

TRI-TOPS: - zahradní nářadí - ruční nářadí - elektro nářadí - sekery, rýče, zahradní nůžky, aku vrtačky, brusky, gola sady a klíče, vibrační a ponorná čerpadla, domácí vodárny, žebříky, poštovní schránky - krmivo pro psy.

Chovatelské potřeby -prodej krmiv pro psy a kočky -zahradnictví- substráty, květiny, vazba květin, dárkové předměty -půjčovna zahradní techniky -návrhy a realizace zahrad -vinotéka

Prodej potřeb, krmných doplňků a kosmetiky pro koně. Výhradní zástupce světových výrobců produktů pro koně a jezdce: Farnam (USA), Vita Flex (USA), Horse Master (EU), Schneiders (USA), Roflexs (EU), Bob´s (USA). Působíme ve střední a východní Evropě..

Prodej -chovatelské a jezdecké potřeby -živá zvířata (rybičky, ještěři, hadi, papoušci, kanárci, morčata, králíčci) -antiparazitika, obojky, pipety, spreje, pinzety-proti klíštaům a blechám -jezdecké potřeby (sedla, uzdečky, ohlávky, vodítka, podkovy, el.ohradíky, deky, kartáče, rukavice, helmy, vitamíny) -spreje proji značkování, zákyzové ...

Internetový obchod a stálá prodejna s jezdeckými a chovatelskými potřebami. V naší nabídce naleznete kompletní výbavu pro jezdce a koně, jako jsou jezdecká sedla, uzdečky, ohlávky, třmeny, udidla, helmy pro jezdce, bezpečnostní vesty či jezdecké oblečení a obuv, kosmetika pro koně, vybavení stáje a související zboží, zejména elektrické ohradníky, ...

Výroba a prodej osiv polních plodin Maloprodej zahrádkářských, chovatelských a hospodářských potřeb. Další maloprodejny: -Prostějov, Kostelecká 23 -Vyškov, Purkyňova 2.

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva pro psy. Stříhání a úprava psů

Prodej - podkovářské nářadí kleště, kovadliny, utínky, brousky - podkovy - podkováky

Výroba, prodej: - chomouty - postroje - potřeby pro chov koní - ohlavy - opratě - kynologické potřeby (obojky, vodítka, náhubky) - kožené kalhotové opasky.

Internetový obchod - chovatelské potřeby - krmivo.

Internetový obchod - chovatelské potřeby.

Internetový obchod s krmením a doplňky pro psy a kočky.

E- shop, potřeby pro akvaristy, prodej potřeby pro akvaristy.

Chovatelská stanice - BÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK Prodej - štěňata BÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK s PP ze zahraničních krytí - krmiva TREN DOG

O internetovém obchodu ALMITO.cz Domácího mazlíčka má v České republice víc než každá druhá domácnost a mnozí se snaží pro toho svého udělat maximum. Internetový obchod ALMITO.cz si to uvědomuje a proto neustále rozšiřujeme náš sortiment a zkvalitňujeme služby. Zakládáme si na tom, aby zákazníci nakoupili značkové a kvalitní zboží s možností ...

E-shop - chovatelské potřeby - krmiva Prodej a e-shop - chovatelské potřeby - krmiva

Veterinární ordinace: - MVDr. Luděk Rytíř - tel.: 602757195, 553715846 - MVDr. Vladimíra Šajtarová - tel.: 775245865. Endoskopické vyšetření. Bezbariérové pracoviště. Stálá pohotovost na mobilu, na požádání výjezdy k pacientům. Pro majitele psů a koček: - preventivní činnost a poradenství - interní vyšetření.

Internetový prodej: - chovatelské potřeby. - značkové oblečení