Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

Pěstování, pěstírna: -akvarijní rostliny. Eshop.

Prodej: -chovatelské potřeby -krmiva.

Zemědělská výroba: -pěstování běžných plodin -výroba osiv. Obchodní činnost: -krmivo pro domácí mazlíčky -potřeby pro zahrádkáře -zahradní nábytek -ratanové a proutěné zboží. Zemědělské produkty: -cizrna -čirok -hořčice -hrách -kukuřice -ječmen -len -lesknice -lupina -oves -proso -řepka -slunečnice -soja -cukrovka.......

Prodej: - akvarijní a teraristické potřeby - rybičky a terarijní zvířata.

Prodej: - chovatelské potřeby - krmiva.

Jezdecké potřeby EQUIS Kompletní sortiment pro jezdce a koně: - jezdecká sedla, potřeby pro chov koní, otěže, uzdečky, udidla, postroje, oblečení pro jezdce, krmiva, stájové příslušenství, podkovy, elektrické ohradníky, western.

Výroba: -chovatelské potřeby pro kočky -odpočívadla, drápadla, škrabadla, pelíšky, domečky... Provozovna: Kocbeře 132 Kocbeře (6 km od Dvora Králové).

Velkoobchod s medem a medovinou. Distribuce medoviny. Velkoobchod a prodej včelařských potřeb.

Výroba: - psí kotce a boudy na míru - žárově zinkované klece - mříže - oplocení objektů, ploty (pletivové, laťové, vyzdívané, celodřevěné atd.) - jeklové branky. Dřevostavby: - domečky samonosné - zahradní domky s ložnicí - garáže zateplené. Půdní vestavby. Pokládka zámkové dlažby.

Prodej, maloobchod: - akvarijní potřeby, akvarijní ryby.

Vyrábíme škrabadla pro kočky - kočičí stromy dle Vašich požadavků. Každý kmen na náš strom je pečlivě vybírán, a tím tak zaručíme jeho jedinečnost a originalitu. Pořízením našeho škrabadla budete mít jistotu, že tak vlastníte originální kousek, kterým se můžete pyšnit jenom Vy.

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby - přípravky na ochranu a výživu rostlin (AGRO CS, Agra group, AgroBio Opava) - substráty AGRO CS - kompletní sortiment osiv, travních směsí, zeleninových a květinových semen renomovaných českých výrobců - květináče, obaly, truhlíky, žardinky, mísy, sadbovače - základní stavební materiál - ...

Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby - potřeby pro chovatele psů a koček.

Maloobchod, prodej: -zverimex -chovatelské potřeby -krmiva pro zvířata -mražené maso -veterinární přípravky.

Honey Well Company. Včelařské potřeby: - včelařské pomůcky - ochranné potřeby - chovatelské potřeby - potřeby pro medobraní - potřeby pro rojení - potřeby pro krmení - potřeby pro včelí vosk - úly a přířezy - potřeby pro úly - potřeby pro léčení - různé potřeby a literatura. Včelí produkty: - medovina Jan Halada - ...

Květinářství u Františka Prodej, maloobchod: -květiny -umělé květiny -prodej semen a zahradnických potřeb -potrava pro zvířata psy, kočky -dekorační doplňky. Služby: -aranžování a vazba květin. Prodej zahradnických a chovatelských potřeb. Poskytování aranžérských a vazačských služeb.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -zahradní nábytek -umělohmotné i keramické květináče -semena -folie -chovatelské potřeby -krmení.

Velkoobchod. Zpracování a prodej masa pro zvířata: -sušené pamlsky -krmiva pro psy a kočky. Speciální kynologická prodejna: -krmivo -potřeby pro psy,kočky -obojky,vodítka.

E.shop. Internetový prodej krmiv a chovatelských potřeb.

V našem internetovém obchodě chceme nabízet především ty produkty, se kterými máme sami velmi dobré zkušenosti, které jsou námi odzkoušeny a o kterých můžeme nepochybně konstatovat, že se jedná o zboží kvalitní. Naše zkušenosti vycházejí z dlouholetého chovu psů, nejen plemene retriever ale i několik let výcviku Pokud nenajdete v naší nabídce ...