Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

V prodejnách nabízíme: -kolem 70-ti druhů akvarijních ryb, raky, kraby -terarijní zvířata -hlodavce (křečky, králíky, činčily, osmáky, pískomily, myšky) -andulky, exotické ptáky, velké papoušky (žako) -cvrčky a holátka.

Veterinární ordinace: -klinika specializovaná na choroby psů a koček -RTG -sonografie -vakcinace -chirurgické, gynekologické úkony -odstraňování zubního kamene ultrazvukem -parazitologická vyšetření. Návštěvy u pacientů. Maloobchod, prodej: -krmiva -vitamíny -minerály.

Maloobchod, prodej: -krmiva a potřeby pro zvířátka -chovatelské potřeby: -krmiva, klece, pelíšky, krmítka, napáječky, vodítka, košíky pro psy.

Maloobchod, prodej, e-shop: -chovatelské potřeby -krmivo -drobné zvířectvo -rybičky, akvaristické potřeby -ptáci.

E-shop: -prodej chovatelských potřeb pro psy, kočky, hospodářská zvířata, -akvaristika, teraristika aj. -krmivo, vitamínové přípravky, prostředky proti parazitům ad. -sortiment od výrobců Acana, Brit, Eucanuba.

Zverimex. Maloobchod, prodej: - akvarijní rybičky - akvarijní potřeby.

Realizace: - mořská i sladkovodní akvária - akvarijní komplety - servis akvárií - importy ryb - profesionální akvaristika. Úzká spolupráce s design studii. Návrhy a realizace výstavních akvarijních nádrží do nových i stavajících interierů.

E-shop chovatelských potřeb.

Chovatelské a rybářské potřeby. Prodáváme potřeby pro chovatele psů, koček a ostaních mazlíčků, akvarijní ryby a vše pro ně, exotické ptactvo, drobné hlodavce, směsi pro drobná hosp. zvířata, rybářské potřeby, povolenky k rybolovu. Autorizované prodejní místo PRO PLAN PARTNER.

Velkoobchod, prodej, E-shop: - krmiva - chovatelské a jezdecké potřeby, akvaristika, teraristika. Výroba, export, import: - krmiva - chovatelské potřeby. Obchodní známka: - ALKAPET.

Maloobchod, prodej: -akvaristické potřeby -akvarijní ryby -akvarijní rostliny -mořská akvaristika.

Velkoobchod, prodej: - chovatelské potřeby - krmivo, krmiva, krmné směsi.

Služby, prodej: - export - import, velkoobchod, maloobchod - jezdecké potřeby, vše pro koně a jezdce a jejich psy - papírenské a kancelářské potřeby - náhradní plnění - reality, hypotéky, půjčky - poradenství v oblasti nemovitostí - stavební dozor - dodávky stavebního materiálu - stavební práce

V našem sortimentu máme zastoupené značky: - krmiv a chovatelských potřeb od předních českých i zahraničních dodavatelů. Chovatelské potřeby pro: - psy, kočky, hlodavce a ostatní malá zvířátka.

Velkoobchod chovatelských potřeb: -veterinární kosmetika pro kožešinové zvířata: -šampony -kondicionéry, rozčesávače -antiparazity -šampon pro štěňata -antiparazitální přípravky.

On-line prodej: - chovatelské potřeby - granule, konzervy, pamlsky - obojky, vodítka - přepravky, pelíšky, podestýlky - hračky a další sortiment.

Prodej, e-shop: - švédské krmivo pro psy a kočky

Prodej, montáž: - zahradní chatky, domky - pergoly, dekorační mříže, ploty atd.) - zahradní nábytek - palisády - dřevěné ploty - dětské domečky - psí boudy.

Akvaristika. Prodej: -akvarijní rybičky -krmivo pro zvířata psi, kočky -pomůcky pro chovatele. Výkup: -akvarijní rybičky. Velkoobchod: -mražené krmení.

Maloobchod, prodej: -potřeby pro chovatele. Zverimex.

Autodoprava, zasilatelství. Prodej: - granulovaná krmiva pro psy a kočky, granule - chovatelské potřeby.

Jezdecké potřeby. Prodej vybavení pro: -jezdce -kováře -chovatele koní. Prodej: -krmivo pro domácí miláčky -rybářská technika (pruty). Široký sortiment, rozvoz zboží.