Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

Akvaristika, maloobchod, prodej: - akvarijní rybky a vodní živočichové - akvarijní technika - krmení - rostliny - lepená akvária.

Vítáme Vás v internetovém obchodě pro chovatele zvířat. Nabízíme kompletní servis od prodeje krmiva, veterinárních klinických diet, chovatelských potřeb a antiparazitik, až po veterinární poradnu. Objednávky jsou rychlé, velmi snadné a bez omezení minimálního odběru. V tomto obchodě také není třeba registrace.

petshopik Internetový obchod, E-shop: -zahradní jezírka -chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce, ptáky -akvaristika, teraristika -japonská krmiva Služby: -poradenstvíství v oblasti chovu koi kaprů.

Vyroba: - doplňkové sušené krmivo pro psy - pochoutky pro psy Velký výběr výrobků

Nákup, prodej: - hospodářské potřeby, - chovatelské potřeby, - drogerie, - dekorační předměty.

Prodej, maloobchod: -chovatelské potřeby.

Prodej: -kvalitní pelíšky, vodítka, obojky, přepravky, hračky a jiné chovatelské potřeby pro psy a kočky.

Prodej: -krmení pro psy a kočky.

Zverimex. Maloobchod, prodej: - exotická zvířata - mražené maso - krmivo - chovatelské potřeby. Zakázková výroba terárií a akvárií.

Velkoobchod, maloobchod: - chovatelské, akvarijní potřeby - drobné zvířectvo, ptactvo, hlodavci, akvarijní ryby - krmení, vitamíny, pamlsky - maso, granule, zrniny - pomůcky, hračky - kosmetika - vodítka, obojky

Prodej: - chovatelské potřeby pro psy, kočky, papoušky a hlodavce - krmivo - hračky - pelíšky. E-shop.

Výroba, prodej: - balená podestýlka.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby. -krmiva pro domácí zvířata.

Jeden z největších výrobců akvárií a terárií v ČR**. Export, import, prodej: -akvária, terária -zhotovení a dodání akvárií a terárií atypických rozměrů a tvarů -akvarijní komplety, skříňky, osvětlovací kryty.

Prodej krmiv pro psy, kočky a hospodářská zvířata.

Penzion Padrtův mlýn: -ubytování v překrásném údolí řeky Jihlavy -16 míst -3 apartmány patrové -sociální zařízení na pokojích -společenská místnost -rybolov, turistika, cyklistika,běžky. -polosamota u lesa a řeky -možnost jízdy na koních -dětské hřiště -sezóní restaurace.

Návrhy, výroba, výstavba, prodej: - akvária - terária - vivária - paludária.

Výroba, prodej: -akvária, vivaria -terária, paludaria. Služby: -sklenářství -broušení -leštění -vrtání -řezání.

Prodej, maloobchod: - jezdecké potřeby.

Dodáme vše v oboru chovatelské potřeby, akvaristika, teraristika, zvířata, akvária a terária. Papoušci, ptáci, akvarijní ryby, plazi, ještěry, želvy, hadi, králíci a křečci si u nás najdou více jak 10000 druhů zboží.

Veterinární ambulance, veterina. Prodej krmiv.

Velkoobchod, prodej: - chovatelské potřeby. Chovná stanice bernského salašnického psa.

Internetový obchod, který se zabývá prodejem krmiv pro psy a kočky. Nabízíme světoznámé značky jako jsou například: Hill's, Purina ProPlan, Acana, Royal Canin z tuzemských značek Brit a mnoho dalších značek.