Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

Výroba: - krmiva pro rybičky a terarijní živočichy.

Výroba: - kotce pro psy (kotec, pes) - příslušenství pro chov zvířectva - stavebnicový systém - kovové části žárově zinkované - díl mřížový, dělící, krmící, střecha, kryt, nerez miska - speciální díly na míru a podle přání.

Maloobchod, prodej: -zahradní jezírka -vše pro jezírka: -ryby, lekníny, rostliny, hnojiva, přípravky proti řasám, krmivo pro ryby, fólie, filtry, atd. -i na dobírku -řešení filtrace na míru. Zverimex FAUNA - FLORA. Maloobchod, prodej: -potřeby pro chovatele -akvarijní ryby -exotická zvířata -krmivo. Služby: -lepení ...

Inzertní server: - inzerce zvířátek na internetu - poptávkový nebo nabídkový inzerát se zvířaty. Diskusní fórum. Katalogy zvířecích služeb.

Chovatelské potřeby pro psy, kočky.

Výstavba: -zahradní okrasná a koupací jezírka -exteriérové a interiérové fontány Výroba, instalace: -akvária na míru -vybavení akvárií (fauna, flóra) Servisní služby: -čištění a správa akvárií, jezírek Prodej: -jezírkové a akvarijní ryby.

Prodejna,maloobchod: -kompletní sortiment veškerých vlastních výrobků SONA -širokou nabídku od renomovaných rybářských firem (D.A.M., SILSTAR, MITCHELL, MILO, OKUMA OWNER) -kvalitní nabídka pro začínající i pro náročné rybáře: -pruty -navijáky -sedačky -křesla -lehátka -krmení -rybářská ...

Internetový nákupní portál s akvaristikou a chovatelskými potřebami, jezerní technikou a fontánami.

Výroba: - psí boudy, kotce na míru.

Výroba: -krmiva -chovatelské potřeby.

Chovatelské potřeby. Krmiva pro psi, kočky, a další drobná domácí zvířata.

Prodej: - velkoobjemová akvaria - akvarijní komplety.

Zverimex. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby (pro chovatele) -akvária, terária, klece -rostliny -krmiva pro zvířata - (psi, kočky) -postroje pro psy a kočky -vodítka, košíky pro psy -živá zvířata: -hadi, plazi -králíci -křečci -želvy -akvarijní rybičky (ryby) -exotické ptactvo (papoušci).

Prodej: - chovatelské potřeby, krmiva. Jízdárna. Výcvik: - jízda na koni.

Sedlářství, zakázková výroba, prodej, e-shop: - jezdecké potřeby - sedla - ohlávky - jezdecké oděvy - kosmetika pro koně - krmení, vitamíny

Zverimex. Maloobchod, prodej: - živá zvířata - akvaristika - teraristika - chovatelské potřeby - krmiva - akvaria na klíč.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby. -krmiva pro zvířata. -akvaristika.

Akvaristika, teraristika, zverimex. Maloobchod, prodej: -exotické ptactvo -krmivo, léčiva pro zvířata -potřeby pro chovatele.

Maloobchod, prodej: -drobné zvířectvo -potřeby pro chovatele -krmiva.

Maloobchod, prodej krmivo: -chovatelské potřeby pro zvířata: krmiva pro psy (pes*, psa*), -vitamínové a minerální preparáty, pamlsky -pelíšky, hračky, krmítka, podestýlky, obojky, vodítka -antiparazitní přípravky.

Prodej, maloobchod: -akvaristika -chovatelské potřeby.

Prodej: - krmivo - chovatelské potřeby - drobná zvířata. Výroba krmiv.

Psí svět. Prodej, maloobchod: - krmiva a chovatelské potřeby.