Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

Prodej, maloobchod: -krmiva, krmivo mražené maso, granule pro psy, kočky a králíky, šroty, krmné směsi, vitamíny -chovatelské potřeby. Prodejna: -Teplého ulice -Havlíčkova ulice. Stříhání psů tel:776106436. Obchodní zastoupení Biofaktory s.r.o.

Maloobchod, prodej, jezdecká škola, chov, výcvik, testace, přeprava: -jezdecké potřeby (zboží pro jezdecký sport) -výstroj pro jezdce.

Výroba a prodej odpočívadel a škrabadel pro kočky.

Velkoobchod, prodej: -krmivo pro zvířata.

Výroba: -dřevěná okna, dveře, prahy -podlážky -králíkárny. Podnikatel ukončil činnost 06/2009.

Petra Běhalová provozuje obchod s chovatelskými potřebami, krmivy, akvaristikou a teraristikou.

Kočičí nábytek na stěny a strop, e-shop

Společnost Happytlapky provozuje e-shop pro všechny majitele domácích mazlíčků - psi, kočky - široký výběr produktů různých kategorií chovatelských potřeb, od pelíšků, misek, oblečků až po ponožky pro páničky. - dovoz zboží z Evropy

Firma Dalibora Hašpici se zabývá výrobou a prodejem kvalitních kaprových návnad a nástrah: - hotové boilies bez konzervantů - vakuované hotovky - pelety, base a method mixy, odpovídající dipy - aktivační liquidy (katalyzátory), pop-up, sirupy a mnohé další.

Společnost Eurohunt, s.r.o.prodává - lovecké potřeby.

Jezdecký areál, ranč. Chov, ustájení: - koní, koně. Jízdárna. Jezdecký oddíl. Maloobchod, prodej: - jezdecké potřeby.

aktuální kontakt nenalezen Výrobna lahůdek, lahůdky. Výroba, příprava: -výrobky studené kuchyně, studená kuchyně (saláty, pomazánky, chlebíčky, obložené mísy, aspiky, aspikové dorty, utopence).

Specializovaný internetový obchod se zaměřením na bílé zboží, domácí spotřebiče, elektroniku, počítače, fotoaparáty, nářadí a chovatelské potřeby. V široké nabídce najdete kvalitní ledničky, pračky, myčky na nádobí atd. Objednávat můžete také LCD televize Sony, Samsung, LG atd. domácí kino a videokamery. Nabízíme vlastní dopravu, bezplatnou ...

Velkoobchod: - veterinární léčiva - krmiva

Dodávka - chovatelské potřeby - konzervované krmivo pro zvířata - klece pro ptáky a hlodavce - nerezové ocelové misky

Fotografování Výroba a realizace - reklamní propozice Tvorba - webové stránky Prodej - krmiva - potřeby pro farmy Prodej - krmiva pro zvířata a domácí mazlíčky - potřeby pro chovatele zvířat

Krmiva a chovatelské potřeby pro psy: - pelíšky - krmiva (Imagine, Optima, H+ alergen) - hračky

Prodej - chovatelské potřeby pro psy, kočky, králíky

E - shop - různé druhy morčat - andulky - kamerunské ovce Chovatelská stanice - ušlechtilá morčata s průkazem původu - andulky - kamerunské ovce Prodej, poradenství - různé druhy morčat - andulky - kamerunské ovce

Nákup, posklizňová úprava, skladování, prodej: -zemědělské komodity. Výroba, prodej: -krmné směsi -doplňková krmiva -krmné suroviny. Poradenská a servisní služba: -živočišná a rostlinná výroba.

Videopůjčovna, Klub CD. Půjčovna CD(kompaktů). -videokazety, CD, DVD

Antidekubitní pelíšky - pro starší pejsky, pro pejsky nemocné, v rekonvalescenci, kteří trpí na otlaky a proleženiny. Výroba, prodej: - pamlsky, dorty pro psy - tlačenky pro psy.

Velkoobchod, prodej: - dveře - interiérové, venkovní, palubkové, dveřní prahy a příslušenství - zárubně - včelí úly - teplené, neteplené, medomety - příslušenství a potřeby pro včelaře Gastro prodejna - maloobchod.