Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

Maloobchod, prodej, e-shop: -chovatelské potřeby -krmivo -drobné zvířectvo -rybičky, akvaristické potřeby -ptáci.

E-shop: -prodej chovatelských potřeb pro psy, kočky, hospodářská zvířata, -akvaristika, teraristika aj. -krmivo, vitamínové přípravky, prostředky proti parazitům ad. -sortiment od výrobců Acana, Brit, Eucanuba.

petshopik Internetový obchod, E-shop: -zahradní jezírka -chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce, ptáky -akvaristika, teraristika -japonská krmiva Služby: -poradenstvíství v oblasti chovu koi kaprů.

Nákup, prodej: - hospodářské potřeby, - chovatelské potřeby, - drogerie, - dekorační předměty.

Prodej, maloobchod: -chovatelské potřeby.

Prodej: -kvalitní pelíšky, vodítka, obojky, přepravky, hračky a jiné chovatelské potřeby pro psy a kočky.

Veterinární ambulance, veterina. Prodej krmiv.

Zverimex, prodej: - chovatelské potřeby - krmiva - akvaristika - teraristika

Výroba: - kotce pro psy (kotec, pes) - příslušenství pro chov zvířectva - stavebnicový systém - kovové části žárově zinkované - díl mřížový, dělící, krmící, střecha, kryt, nerez miska - speciální díly na míru a podle přání.

Výstavba: -zahradní okrasná a koupací jezírka -exteriérové a interiérové fontány Výroba, instalace: -akvária na míru -vybavení akvárií (fauna, flóra) Servisní služby: -čištění a správa akvárií, jezírek Prodej: -jezírkové a akvarijní ryby.

Výroba: -krmiva -chovatelské potřeby.

Akvaristika, teraristika, zverimex. Maloobchod, prodej: -exotické ptactvo -krmivo, léčiva pro zvířata -potřeby pro chovatele.

Maloobchod, prodej krmivo: -chovatelské potřeby pro zvířata: krmiva pro psy (pes*, psa*), -vitamínové a minerální preparáty, pamlsky -pelíšky, hračky, krmítka, podestýlky, obojky, vodítka -antiparazitní přípravky.

Prodej, maloobchod: -akvaristika -chovatelské potřeby.

Psí svět. Prodej, maloobchod: - krmiva a chovatelské potřeby.

Maloobchod, prodej: -křečci, morčata, ptactvo -krmivo, potřeby pro chovatele, rybáře, zahrádkáře. Krmiva pro: -hospodářská zvířata, psi, kočky, akvarijní rybičky, exoty, hlodavce. Chovatelské pomůcky, potřeby: -krmítka, misky, napáječky, klece, vodítka, koše, obojky aj. Pletiva plotová, králikářská, hnojiva. Distribuce, prodej ...

Výroba, velkoobchod a e-shop chovatelských potřeb výhradně pro psy. Nabízíme psí oblečky, obojky, vodítka, pelíšky, granule, kosmetiku a další chovatelské potřeby. Jsme výrobcem produktů značky Tlapka a výhradním prodejcem značky PetDesign pro ČR.

Prodej: -zahrádkářské a chovatelské potřeby.

Prodej krmiv pro domácí zvířata, hlavně psy.

Prodej, velkoobchod drogerie: -čistící a mycí prostředky - aviváže, škroby, prací gely, běliče, tekutá mýdla, šampony, pěny do koupele - dezinfekční prostředky - mycí a oplachové kapaliny do myček na nádobí - směs do ostřikovačů automobilů. Prodejna chovatelských potřeb, vinařských a zahrádkářských potřeb.

Kovovýroba (kov*, nerez). Zámečnická výroba. Výroba z nerezových materiálů. Svařování na robotizovaném pracovišti. Svařování v ochranné atmosféře. Zpracování nerezových ocelí. Stříhání plechů, ohýbání, vrtání. Vývoj, výroba, export: -klece a voliéry pro papoušky. Design klecí a systém zavírání patentovány. Mnohaleté zkušenosti s ...

Veterinární ordinace pro malá zvířata: -kompletní preventivní a léčebná péče včetně laboratorní -specializace - ortopedie -rentgen, RTG -diagnostický a zubní ultrazvuk -laser -návštěvy u pacientů -animal taxi -hospitalizace. Prodej: -krmiva -chovatelské potřeby.

KSK Jan Krajčovič. Stavby a konstrukce, kompletní zařízení stájí a pastvin. Zařízení stájí pro prasata, skot, ovce, koně (venkovní, vnitřní), pastvinové systémy. Výroba: -krmelce, pastvinové brány, třídící zařízení pro skot, ovce, koně -kotce pro psy* -plastbetonová koryta, krmné automaty pro selata a výkrm -slévárenské podpěrky, ...

Prodej: -akvaristika -malá zvířata -doplňky, strava, příslušenství.

Preparace trofejové zvěře a ptáků