Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

Zabýváme se výrobou mořských akvárií.

Internetový obchod s potřebami pro chovatele psů, koček a dalších zvířat. Prodej přírodních léčiv, doplňků stravy, přípravků proti parazitům a kosmetika pro zvířata. Pelíšky pro psy a kočky, kočičí škabadla a další vybavení. Doplňky výživy pro koně.

Prodej, e-shop, internetový obchod: -granule pro psy, kočky -žrádlo pro psy, kočky -kompletní strava pro fretky -kompletní strava pro kočky -pelíšky -polštáře, matrace.

Internetový obchod - krmiva pro psy a kočky - chovatelské potřeby - výhradní dovozce pro ČR a SR italského premio a superpremio krmiva pro psy a kočky NUTRIX PIU Chovatelská stanice HELYA RIDGE - rhodéský ridgeback Internetový obchod - krmiva pro psy a kočky - chovatelské potřeby - výhradní ...

Internetový obchod s krmivy: -elektronický obchod s krmivy pro psy, kočky, koně, hlodavce a ptáky pro zákazníky Brna a brněnských příměstských částí -výroba krmiv. Salon pro psy Pet-Paradise: -stříhání psů -koupání -trimování.