Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Naše společnost dodává stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty. Zaměřujeme se zejména na vysoce kvalitní rošty, které jsou vhodné jak pro chov prasat, koz, ovcí, telat, drůbeže, králíků tak i do dojíren. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme kvalitu a všestranost.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaný prodejce vybavení pro chov domácích zvířat jako jsou slepice, králíci, holubi již od roku 1992. V sortimentu naleznete mimo jiné také krmiva, vitamíny, minerály, krmítka, napaječky nebo také pasti na hlodavce. Zboží lez objednat pohodlně přes náš e-shop nebo navštivte naši prodejně na adrese ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Sedlářství, brašnářství. Výroba, prodej, oprava: -výroba z kůže na zakázku -brašnářské, sedlářské zboží -koňské postroje, sedla -brašny pro motorkáře -filtr na pitnou vodu.

Maloobchod, prodej: -zverimex -chovatelské potřeby -krmiva pro zvířata -mražené maso -veterinární přípravky.

Veterinární ordinace: -klinika specializovaná na choroby psů a koček -RTG -sonografie -vakcinace -chirurgické, gynekologické úkony -odstraňování zubního kamene ultrazvukem -parazitologická vyšetření. Návštěvy u pacientů. Maloobchod, prodej: -krmiva -vitamíny -minerály.

Prodej: -kvalitní pelíšky, vodítka, obojky, přepravky, hračky a jiné chovatelské potřeby pro psy a kočky.

Výstavba: -zahradní okrasná a koupací jezírka -exteriérové a interiérové fontány Výroba, instalace: -akvária na míru -vybavení akvárií (fauna, flóra) Servisní služby: -čištění a správa akvárií, jezírek Prodej: -jezírkové a akvarijní ryby.

Akvaristika, teraristika, zverimex. Maloobchod, prodej: -exotické ptactvo -krmivo, léčiva pro zvířata -potřeby pro chovatele.

Maloobchod, prodej: -křečci, morčata, ptactvo -krmivo, potřeby pro chovatele, rybáře, zahrádkáře. Krmiva pro: -hospodářská zvířata, psi, kočky, akvarijní rybičky, exoty, hlodavce. Chovatelské pomůcky, potřeby: -krmítka, misky, napáječky, klece, vodítka, koše, obojky aj. Pletiva plotová, králikářská, hnojiva. Distribuce, prodej ...

Kovovýroba (kov*, nerez). Zámečnická výroba. Výroba z nerezových materiálů. Svařování na robotizovaném pracovišti. Svařování v ochranné atmosféře. Zpracování nerezových ocelí. Stříhání plechů, ohýbání, vrtání. Vývoj, výroba, export: -klece a voliéry pro papoušky. Design klecí a systém zavírání patentovány. Mnohaleté zkušenosti s ...

Veterinární ordinace pro malá zvířata: -kompletní preventivní a léčebná péče včetně laboratorní -specializace - ortopedie -rentgen, RTG -diagnostický a zubní ultrazvuk -laser -návštěvy u pacientů -animal taxi -hospitalizace. Prodej: -krmiva -chovatelské potřeby.

KSK Jan Krajčovič. Stavby a konstrukce, kompletní zařízení stájí a pastvin. Zařízení stájí pro prasata, skot, ovce, koně (venkovní, vnitřní), pastvinové systémy. Výroba: -krmelce, pastvinové brány, třídící zařízení pro skot, ovce, koně -kotce pro psy* -plastbetonová koryta, krmné automaty pro selata a výkrm -slévárenské podpěrky, ...

Internetový obchod, eshop, e-shop: - potřeby pro zvířata a štěňata - krmiva a konzervy pro kočky - vitamíny - toalety pro kočky.

Ateliér Vodní Svět. Prodej, montáž: -fontána, fontány -interiérové, exteriérové, zahradní, jezírko, jezírka, bazény. -dekorace (kamínky, kameny, kaskády, skalky, sošky, krajinky, kamenné misky pro výsadbu sukulentů a kaktusů) -akvaristika a teraristika (kamenné krmítko, skořepinové pozadí). Práce: -zakázková malba dekorativních obrazů a ...

přerušení: od: 31.10.2011 Internetový obchod - chovatelské potřeby - krmiva pro psy okrajově pro kočky.

přerušení: od: 7.6.2014 Výroba, prodej - chovatelské potřeby pro psy.

přerušení: od: 5.6.2013. Internetový obchod - chovatelské potřeby.

přerušení: od: 20.12.2013 Internetový obchod - chovatelské potřeby - krmiva Internetový obchod - chovatelské potřeby - krmiva.

Maloobchod, prodej, jezdecká škola, chov, výcvik, testace, přeprava: -jezdecké potřeby (zboží pro jezdecký sport) -výstroj pro jezdce.

Velkoobchod, prodej: -krmivo pro zvířata.

Společnost Eurohunt, s.r.o.prodává - lovecké potřeby.

Prodej: - chovatelské potřeby pro psy, kočky, ptactvo, hlodavce, akvaristiku a teraristiku.

Prodej krmiv pro psy a kočky. Specializujeme se na prodej krmiv značky Acana a Orijen. Zakoupíte zde stelivo a hygienické podestýlky pro kočky a další drobná domácí zvířata.

Zabýváme se výrobou mořských akvárií.

Internetový obchod s krmivy: -elektronický obchod s krmivy pro psy, kočky, koně, hlodavce a ptáky pro zákazníky Brna a brněnských příměstských částí -výroba krmiv. Salon pro psy Pet-Paradise: -stříhání psů -koupání -trimování.