Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

Zverimex. Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby - krmivo pro psy, kočky, drobná domácí zvířata.

Výhradní zastoupení pro ČR a SR, velkoobchod, maloobchod, prodej: - výrobky firmy Artmet - klece, voliéry pro ptáky, hlodavce, kočky a psy.

Výroba: - kotce, Psi boudy - zahradní nábytek. -terasy -pergoly -zahradni domky

E - shop - kombinézy a mikiny pro psy Výroba, prodej a e - shop - kombinézy a mikiny pro psy šití na míru

Zverimex. Maloobchod, prodej: - akvarijní ryby - rostliny - terarijní zvířata - exotické ptactvo - krmivo pro psy, kočky - pomůcky pro chovatele. Výroba: - terária - akvária (akvárium).

Pobočka. Veterinární ošetřovna, veterina. Služby veterinárního lékaře (veterináře, zvěrolékaře). Preventivní a léčebné veterinární zákroky. Vakcinace psů a koček. Prodej: - krmivo a potřeby pro psy a kočky. Sídlo: - Bruzovská 1852, Frýdek-Místek.

Veterinární klinika, veterina. Služby veterinárního lékaře (veterináře, zvěrolékaře). Veterinární péče: - běžné preventivní a léčebné zákroky - specializované ortopedické zákroky - kardiologie - chirurgie - digitální rentgen - sonografie - zubní péče. - hospitalizace Prodej: - krmiva a potřeby pro psy a kočky - veterinární ...

Naší specializací je provazové vybavení - vyrábíme z umělých i přírodních, bavlněných lan. Šijeme také základní sortiment potřeb z nylonu pro koně i pejsky, vlastníme vyšívací stroj. Vyrobíme Vám ohlávky s vyšitým jménem, obojky se jménem či telefonním číslem. Nylonová vodítka, uzdečky a další. Vše na míru a podle Vašeho přání.

E-shop: - chovatelské potřeby - rybářské potřeby - dárkové předměty - vinotéka (dřevěné stojany, dárkové kazety).

Internetový obchod - krmiva pro psy a kočky - doplňky pro psy a kočky obojky, oblečky, vitamínové doplňky, vodítka, hračky, pelechy, kosmetika

Prodej krmiv Magnusson meat & biscuit, Magnusson original, Nutra gold holistic, Essentialfoods, Nutra nuggets a Taste of the Wild. Přípravky Energyvet.

E-shop: - postroje - vodítka - obojky. Výroba: - drobné výrobky a potřeby pro zvířata.

Prodej: - dřevěné brikety - palivové dřevo - pelety - krmiva pro psy.

Truhlářství: - chovatelské potřeby - stojany na víno - vinařské potřeby - krabice a bytové doplňky.

Prodej: - krmiva pro psy a kočky značek Belcando, FirstMate, Nuova Fattoria, Bewidog, Leonardo, Fromm Family a další.

Velkoobchod, prodej: - chovatelské potřeby - krmivo, krmiva, krmné směsi.

Zverimex. Maloobchod, prodej: - exotická zvířata - mražené maso - krmivo - chovatelské potřeby. Zakázková výroba terárií a akvárií.

Internetový obchod: - krmivo pro psy - granule - granule za studena lisované - mražené maso - potravinové doplňky.

Prodej, maloobchod: - krmiva, krmivo pro domácí zvířata - chovatelské potřeby.

Velkoobchodní prodej, export, import: - granulované krmivo pro psy a kočky - krmné směsi pro králíky, krmiva pro nosnice, slepice - zemědělské komodity k výrobě krmných směsí.

Chovatelská stanice - psi Výcvik - psi - služební výcvik Psí penzion Výroba, prodej - oděvy, oděvní doplňky pro kynologii - textilní doplňky pro kočky

Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby.

Výroba: - mléko - krmiva. Prodej: - osiva, krmiva, hnojiva.

Výroba: - mléko - krmiva. Prodej: - osiva, krmiva, šroty - hnojiva - kuřice - krmné brambory.