Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

Maloobchod, prodej: - krmiva - živá zvířata - knížky - náhubky, řemínky - chovatelské potřeby - filtry do akvárií. Výroba, prodej: - keramika do akvárií - akvária pro maloodběratele. Odchovna: - akvarijní ryby živorodky.

Maloobchod, prodej: - krmiva - živá zvířata - knížky - náhubky, řemínky - chovatelské potřeby - filtry do akvárií. Výroba, prodej: - keramika do akvárií - akvária pro maloodběratele. Odchovna: - akvarijní ryby živorodky.

Akvaristika. Maloobchod, prodej: - akvarijní ryby, akvarijní technika - chovatelské potřeby, krmiva - terarijní zvířata, exoti. Služby: - zřizování akvárií.

Zverimex, chovatelské potřeby. Maloobchod, prodej: - živá zvířata - krmivo, krmiva - mražené maso - pomůcky pro psy a kočky.

Prodej, maloobchod: - granulované krmivo pro hlodavce - chovná zařízení. Chovatelské potřeby.

Zverimex. Maloobchod, prodej: - živá zvířata - chovatelské a kynologické potřeby - rybářské potřeby a pomůcky - exotické ptactvo - krmiva pro zvířata - hračky - klece.

Masná výroba,výroba,distribuce,prodej: -uzeniny,masné výrobky. Sídlo firmy: -Příborská 520,Frýdek-Místek.

Prodej - chovatelské potřeby pro psy a kočky

Internetový obchod - potřeby pro zvířata - ATMAN - akvarijní technika Internetový obchod - potřeby pro zvířata - ATMAN - akvarijní technika

Výcvik - psi pro služební, sportovní a lovecké upotřebení Psí hotel Prodej - výcvikové pomůcky a granule

Dodávka, prodej - rybářské potřeby chovatelům ryb - krmiva BIOMAR Prodej - krmiva BIOMAR

Farma terarijních zvířat,drápkatých opiček,drobných hlodavců Velkoobchod potřeb a krmiv pro chovatele uvšedených kategorií zvířat

Chov - akvarijní ryby Prodej a chov - akvarijní ryby

Preparace - zvěř srstnatá - ptáci - myslivecké předložky se zeleným podšitím a olemováno okrasným vzorem

Stolařství, truhlářství. Výroba, velkoobchod, prodej, maloobchod, e-shop: - garnýže - bytové doplňky - dřevěné dárkové obaly na víno, regály a stojany na láhve - chovatelské potřeby.

Výroba a prodej: - krmiva - krmné směsí - doplňkové látky a premixy pro koně a jiná hospodářská zvířata. Prodej: - koně. Minibazar: - jezdecké potřeby.

Sklenářství: - veškeré sklenářské práce - řezání čirého skla tloušťky 2-12 mm - zasklívání oken a dveří - broušení skla - vrtání otvorů do skla - pestrá nabídka ornamentního skla - zrcadla (čiré, zelené bronz) - drátosklo. Výroba, prodej: - akvária, terária včetně stolků, osvětlovacích krytů.