Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Rámování Restaurování obrazy, knihy, kresby - opravy betlémů Grafické návrhy (kaligrafie) Výroba - diplomy

Internetový obchod - suvenýry Prodej - suvenýry

Internetový obchod - dekorativní předměty - umělecké drátování

Prodej, eshop, e-shop: - bytové parfémy - dárkové předměty.

Velkoobchodní prodej potravin. E-shop: - prádlo, dárky, šperky.

Prodej: - dárkové předměty - hračky.

Internetový obchod - sběratelské figury, sošky, repliky

Czech Crystal Lion Prodej: - pískování skla - velkoobchodní činnost - dárkové a reklamní předměty ze skla s pískovým logem Vaší firmy.

V našem e-shopu naleznete spoustu voňavých bylinek, dárků, čajů, kávy a spoustu věcí, které potěší jak Vás tak i Vaše přátele…Voňavé království ve Strašnicích

Je provozovatelem prémiových dárkových služeb Co pro ni? a Co pro něj?

Maloobchod, prodej: - repliky zbraní - dárkové předměty.

Výroba, prodej: -svíčky čajové -svíčky hřbitovní -svíčky vonné(ve skle, keramice, plastu) -svíčky lité do forem různých tvarů -svíčky kónické do svícnů různých barev včetně metalických a velikostí - svíčky lisované válce a koule různých barev, velikostí včetně různého povrchového zdobení - svíčky reklamní a dárkové - svíčky ...

PÍSKOVÁNÍ SKLA - nanášení vyobrazení na libovolný skleněný povrch pomocí chemického reagentu - podnikatelské suvenýry - prestižní dárky - dárky pro všechny, při všech příležitostech - interiérové prvky

Výroba, prodej, velkoobchod: - ručně vyřezávaných svíček - svíčky z palmového a včelího vosku - vonné svíčky

Internetový prodej dortů, cukroví, chlebíčků, květin, vína, dobrého pití, plantážní a fair trade kávy, sypaných a dárkových čajů, dárků, hraček, kosmetiky, čokolády a ručně vyráběných pralinek. Velkoobchodní prodej. Objednáte na jediných stránkách a vše Vám dovezeme až domů, do kanceláře, či zaměstnání.

Prodej - obuv - doplňkové zboží Prodej - noviny - časopisy Prodej - dárkové zboží

Prodej, e-shop, eshop: - etnické zboží - suvenýry - umělecké předměty.

Eshop - vybavení pro kulečníky - šipky - stolní fotbálky Prodej, pronájem a servis - vybavení pro kulečníky - šipky - stolní fotbálky - dárkové a upomínkové předměty

Ptákoviny-CB Velkoobchod: -ptákoviny -gumové a plastové masky -dárkové předměty -kanadské žertíky -netradiční dárky -žertíky pro kuřáky -hlavolamy, imitace -paruky, klobouky, škrabošky -karnevalová kosmetika -sexy dárky. Půjčovna: -karnevalové-maškarní kostýmy.

Prodej - skleněné vánoční ozdoby ručně foukané a dekorované Ruční výroba - skleněné vánoční ozdoby

Výroba a prodej - ručně malované velikonoční kraslice.

Výroba, prodej, maloobchod: - svíčky - parafínové výrobky - prohlídka výroby - reklamní svíčky - speciální svíčky pro hotely - kongresové svíčky - spolupráce s architekty, designéry a hotely.

Zabýváme se především aranžováním a výzdobou interiérů, ale do našich služeb patří i květinová aranžmá pro různé společenské příležitosti a prodej dárkových předmětů. Naše dekorace vyrábíme ze všech dostupných materiálů, tak aby vystihly představy našich zákazníků.

Výroba a distribuce parafínových svíček. Prodej: - parafín.