Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Eshopy - Designové hodiny - 3000 modelů nástěnných hodin - BB CONCEPT - značkové nádobí a doplňky Výroba - reklamní předměty na míru Tailor Made dle individuálního zadání klienta.

Dovoz, velkoobchod a maloobchodní prodej: - stříbro - krystal - suvenýry - stylové a autentické etnické předměty - bižuterie - nábytek - etnické oblečení - etnické hudební nástroje.

Keramika Strunovi Internetový obchod s keramickým zbožím. Například se jedná o strážkyně obydlí, rybky, sluníčka, ptáčci, motýlci a drobnosti pro radost.

Společnost Melitrade, a.s. zahájila své působení na trhu s hygienickými papírenskými výrobky. V současné době je Melitrade, a.s. silnou obchodní společností, která spolupracuje s významnými výrobci hygienických papírenských výrobků, vlhčeného hygienického zboží, vatových výrobků, svíček, AFH a dalších souvisejících výrobků.

Výroba, prodej: - parafínové svíčky - glicerinová mýdla - silikonové kaučuky.

Rytecké práce gravírování laserování výroba razidel a štočků medaile

Prodej: - keramika. Dárková síň prodej: - drobné dárkové předměty - keramika - svíčky. Květinářství: - donášková služba květin.

Korálky-Hodonín.cz Prodej: -korálky -polodrahokamy -vosky -gely -svíčky -šperky na zakázku -kurzy -prodej proutěného zboží. Pořádání kurzů.

Prodej: - konopná kosmetika - konopné jídlo a pití - kuřácké potřeby - oblečení a doplňky - dárky s konopím.

Provádíme: - balící služba. Výroba: - firemní dárky - dárkové koše - suvenýry.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - hrnkové, řezané květiny - květiny živé, suché, dekorační - obaly na květináče - substráty, přípravky - sazenice - keramika - dárkové zboží - upomínkové předměty.

Dovoz: - šperkovnice - bytové doplňky - výrobky z ratanu.

Zakázková truhlářská výroba - dekorativní stojany - obaly - dárkové krabice na víno a vinné produkty.

Prodej - postele kovové s roštem v kombinaci s jutou nebo bez - jídelní stoly - židle - noční stolky - nábytek z masivu, indického dřeva - retro a anglický nábytek Prodej - koupelnový nábytek E-shop - koupelnový nábytek - postele (kovové s roštem v kombinaci s jutou nebo bez) - jídelní stoly - ...

Prodej: sportovní poháry, poháry ekonom, poháry standard, skleněné poháry, sloupové poháry, poháry luxus, poháry s mramorovým podstavcem, poháry s dřevěným podstavcem, křišťálové trofeje, skleněné plakety, trofeje, figurky, medaile, trofeje, potisky triček, řezaná reklama

E-shop, internetový prodej: -talismany -předměty s drahými kameny v podobě kyvadel, koulí, ptáčků.

Zprostředkováváme práci pro OZP v oborech náhradního plnění, prodáváme ručně řezané voskové svíce, zabýváme se výrobou a balením dárkových předmětů, kompletujeme na zakázku výrobky. Možné služby: úklidové práce, ostraha, recepce.

Zabýváme se výrobou a prodejem dárkových předmětů z českého broušeného skla.

Internetový obchod - dřevěné dárkové krabice na víno, kosmetika, hodinky, doplňky stravy pro sportovce.

Internetový prodej zážitků. Nabídka zorbingu, letu balónem, skákacích bot, školy smyku, jízdy tankem i Hummerem a dalších zážitků.