Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Maloobchod, prodej: - hračky - papírenské zboží - dárkové zboží

Realizace,renovace: -parkety -plovoucí podlahy. Práce: -podlahářské,podlahářství. Maloobchodní prodejna: -dárkové předměty.

Výroba a tisk: - etikety, - štítky, - papírové visačky, - trička s potiskem, - dárkové předměty.

Prodej, e-shop: - Bachovy květové esence - čakrové esence - orchidejové esence - kombinované orchidejové esence - zvířecí esence - světelné bytosti - tinktury - knihy Semináře o esencích.

Ruční výroba svíček. Výroba, prodej, eshop: -dárkové parafinové svíčky.

Prodej, e-shop: -dárkové zboží -keramika -hračky, dýchací zvířátka -obrázky -ručníky -víno -květiny -nevadnoucí růže -šperky -balanční náramky -hodiny -Missiva -Emulips -OKG -dřevěné hračky, puzzle -knihy.

E-shop: - bytové doplňky - dekorace. Provozovna: - Jiráskovo nám. 8 (Kuří rynek), Ostrava.

Internetový prodej materiálu pro tvorbu sádrových 3D otisků

Maloobchod, prodej, e-shop, velkoobchod: - květiny i umělé - keramika - dekorace - dárkové a proutěné zboží.

Slunečnice - obchod pro radost Vazba suchých květin Dárkové zboží Bytové doplňky Aranžérské potřeby Vazba řezaných květin Netradiční vazby

Výroba, prodej: - dárkové koše, ošatky, balíčky - dárkové předměty.

GALERIE PRODEJNÍ VÝSTAVY Prodej originálů: -obrazy, grafika, plastiky, tapiserie, šperky, keramika, sklo užitkové, skleněné plastiky, objekty ze skla, fotografie Dárkové a dekorační předměty: -keramické, skleněné, porcelánové -vitráže, dřevěné hračky, loutky Šperky s polodrahokamy: -stříbrné, v matném tombaku, ...

Maloobchod, prodej: - suvenýry - tradiční hračky - dárkové předměty - bižuterie.

Výroba a distribuce dárků a suvenýrů. Nabídka miniaturních 3D modelů hradů, zámků a významných historických památek České republiky.

Firemní víno: -dárková vína, etikety na víno s Vaším logem, dárkové obaly na víno a další doplňky, visačky na lahve (keramické přívěsky), to vše s možností prezentace vaší firmy formou potisku nebo polepu Vaším logem nebo textem.

PAMA Prodej speciálních map: -turistické -vodácké -vzdělávací -tuzemské i zahraniční -automapy (autoatlasy) -školní mapy -velké nástěnné mapy -atlasy. Prodej dárkového zboží.

Velkoobchod, prodej: - umělé květiny - zahradní nábytek z umělého ratanu - dekorační a dárkové zboží ratanovy-nabytek.com (pobočka Vracov) Internetový obchod s ratanovým nábytkem. -prodej zahradních sedacích souprav z umělého ratanu.¨ -ratanová křesla -ratanové stoly a sofy. -ratanový nábytek http://www.ratanovy-nabytek.com ...

Ruční výroba, prodej: -parafínové svíčky, svíce materiál:čistý parafín bez dalších příměsí a chemických látek s obsahem zbytkového oleje do 0, 5% -gelové svíčky materiál:mediciální olej dodávaný firmou SHELL -dekorativní koupelové oleje a soli -vonné esence do aromalamp, koupelí, odpařovačů a pro masáže s ...

Velkoobchod s dárky a bytovými doplňky, zastoupení firem NUOVA R2S(Itálie), Paper-Design(Německo), Svíčky Bartek(Polsko)

Specializujeme se na originální reklamní dárky a trofeje pro společnosti. Dárky pro muže, ženy, business dárky, luxusní dřevěné sady. VIP reklamní předměty v dárkovém balení. Originální obaly z polypropylenu, dřeva a kartonu. Katalog reklamních předmětů. Dárkové koše a kazety. Specializace na české a vánoční dárky.

Maloobchod, prodej: -minerály-drahé kameny -šperky z drahokamů a drahých kamenů -dárkové zboží z orientu. Služby: -astrologické poradenství -horoskopy.

Firma FEMAX je specialistou v oboru 3D reklamy. V této oblasti působíme již od r. 1994. Můžete si vybrat ze široké nabídky dárkových a reklamních předmětů vlastní výroby i produktů renomovaných výrobců. Zároveň jsme schopni zajistit zakázkovou výrobu reklamních předmětů na míru podle Vašich přání a požadavků. Nabídka reklamních a ...

Služby, prodej: - export - import, velkoobchod, maloobchod - jezdecké potřeby, vše pro koně a jezdce a jejich psy - papírenské a kancelářské potřeby - náhradní plnění - reality, hypotéky, půjčky - poradenství v oblasti nemovitostí - stavební dozor - dodávky stavebního materiálu - stavební práce