Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Maloobchod, prodej: -užité umění -keramika -obrazy -kovový nábytek -hrnkové květiny, okrasné dřeviny -zahradní dekorace -květináče -dřevěné hračky -porcelán -hodiny -sklo Služby: -zakázkové šití -pořádání jarmarku.

Květinářství. Prodej: - řezané květiny - svatební kytice - smuteční vazba - slavnostní výzdoby - keramika - hračky - květinová síň - keramika, dárkové předměty - krmení pro chovatele - substráty - plastové květináče.

Výroba a prodej dekorativních vonných olejových lamp, svíček a dárkových předmětů. V našem sortimentu naleznete více jak 140 výrobků.

Vyrábíme stříbřenou, zlacenou bižuterii s polodrahokamy. Cínové ručně malované, poměděné i patinované šachy, šachové boxy, dárkové a upomínkové předměty, sklenice s cínovou nohou a svíčky.

Zaměření firmy na reklamní dárkové zboží s aplikací loga objednatele. Import zboží z Evropy i Asie. Hlavní nabídka je zaměřena na reklamní a nákupní tašky s potiskem: tašky z netkané textílie bavlněné tašky jutové tašky tašky a obaly na víno tašky na dokumenty a jiné Zakázková výroba tašek v Asii.

Vyhledávání: -skryté kovové předměty. Výroba: -trpaslíci.

Turistické navštívenky jsou novým produktem společnosti Český místopis s.r.o. Turistické navštívenky jsou barevné papírové fotokartičky, tematicky i obsahově vycházejí ze sběratelské edice klasických pohlednic "Český místopis" a jsou spojené se soutěžní hrou.

Výroba keramiky. Keramická dílna: - přímý výrobce keramiky - užitková keramika - výroba bytového textilu - svíčky z včelího vosku - reklamní keramické předměty - dárkové balení - výroba atypických keramických prvků.

Reklamní a dárkové předměty -textil -kalendáře, diáře, adresáře a novoročenky -papírové a PE tašky -samolepky -speciální nabídka dárků na vánoce -ofsetový tisk

Výroba, prodej: -keramika ručně točené na hrnčířském kruhu. -dárkové předměty

Vzorkovna vánočních ozdob. Máme celorepublikovou působnost a nabízíme ucelený sortiment vánočního zboží tj: - foukané skleněné ozdoby - umělé stromky - řetězy - háčky - františky - prskavky - věnce - další vánoční doplňky.

Maloobchod, prodej: -obuv -domácí potřeby -dárkové předměty -drogerie, kosmetika -papír -hračky.

Maloobchod, prodej: -květiny -dárkové předměty.

Výprodej zboží: -domácí potřeby -elektropříslušenství -sportovní potřeby -vánoční zboží -umělé květiny -hračky -nářadí -textil.

Dárková síň. Maloobchod, prodej: - víno, vinotéka - cukrovinky - lihoviny - dekorační a užitková keramika (talíře, hrnky, misky) - dárkové a upomínkové předměty, dárky - jídelní soupravy (ubrusy, ubrousky, prostírání) - drátěné tácy, tácky, podnosy - polštáře - svíčky, svíce. Služby: - luxusní dárkové balení zakoupeného i ...

Prodej: - suvenýry - upomínkové předměty.

Prodej dámských i pánských orientálních oděvů, kosmetiky, bižuterie, koření, védské literatury a dárkového zboží.

Maloobchod, prodej: -květiny, -dárkové předměty.

Eshop se Sportovními poháry nabízí kvalitní a zároveň levné i luxusní sportovní poháry, sportovní trofeje, medaile, sošky, kokardy, talíře apod. pro vítěze i poražené. Prodejna v centru metropole nabízí pohodlný nákup a odběr objednaného zboží.

Prodej, e-shop: -dekorace do bytu -bytové doplňky, dekorace pro děti, dřevěné i proutěné dekorace, zahradní keramika a doplňky, bytový textil, koberce, hodiny a budíky, fotorámečky, stojany na květiny, šperkovnice, dárkové předměty, samolepící dekorace na zeď, vánoční i velikonoční dekorace, svíčky a svícny -Cow parade.

Netradiční dárky, originální dárky pro muže a ženy. Nás obchod s dárky Vám usnadní výběr pro originální dárky pro vaše blízké.

Prodej a služby: - vína evropská, zámořská i moravská - destiláty a likéry vybrané kvality - dodávky pro firemní akce a catering - dárkové obaly a dárkové balení - označení firemním logem - dárkové sady s vínem a destiláty - dárkové sady s čajem a kávou - dekorativní balení Vašich dárků.

Nabízíme originální a netradiční dárky pro muže, ženu, babičku, dědečka, bratra, sestru. Naše produkty jsou vhodné jako dárek k narozeninám, svátku, ale i jen tak pro potěšení.

Výroba: - soustružené hračky - folklórní a dekorační předměty ze dřeva - tradiční krounské dřevěné hračky - ruční práce, panenky, koníci, husaři, pohyblivé slepičky, šachy