Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Výroba: - soustružené hračky - folklórní a dekorační předměty ze dřeva - tradiční krounské dřevěné hračky - ruční práce, panenky, koníci, husaři, pohyblivé slepičky, šachy

Výroba: - reklamní, upomínkové a dárkové předměty laserování 2D a 3D motivů do skla a křišťálu.

Prodej: -dárkové zboží -bižuterie -keramika -obrazy.

V obchodech Kapradina a v e-shopu najdete dárky, dárkové předměty, dekorace a bytové doplňky. On-line prodej dárkového a luxusního zboží jako jsou andělé, víly, svíčky, svícny, zrcadla, vázy, květiny, nici, koně, bižuterie, šperkovnice, panenky, flakóny, kočky a jiné dárky. Značky: Yankee candle, Bearington, Willow Tree, Bridgewater, Leonardo

Prodej: - biokosmetika, čaje a bylinné produkty - dekorace a svíčky - koření - počítačové komponenty a servis.

Zprostředkování a prodej dárkového zboží a zážitkových dárků.

Prodej: - dárkové zboží. Prodej skla, skleněného zboží a bižuterie.

Naše firma se zabývá: -výroba - skleněné forukané figurky, vánoční ozdoby a velikonoční kraslice .

Maloobchod - e-shop: - dárkové zboží - netradiční nejmodernější a originální dárky - úžasné dárky pro vaše blízké i známé

VÝROBA,PRODEJ: - skleněné vinuté a broušené figurky - skleněné květiny,pilníky - foukané sklo - hutní sklo - těžítka,skleněné pyramidy,skleněné víno,globusy,baletky,firemní dárky apod.

Květinářství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - květiny (řezané, hrnkové) - veškeré druhy vazeb - sušinové aranžmá - ikebany - výzdoba interiéru, na různé druhy akcí - doplňky, floristické potřeby - dárkové zboží. Rozvoz květin. Sídlo firmy, velkoobchod: - Hlavní 48, Chlebičov.

Pomáháme a podporujeme: - kreativní a tvořivé lidi v jejich aktivitách, aby se inspirovali a vytvořili zajímavé věci. Návody na tvoření, nápady a informace o nových kreativních technikách. Prodej: - výrobků pro radost, šperky, textil, hračky a dekorace.

Prodej: -designové samolepky na zeď -dárkové předměty, hrnky a trička s možností vlastního potisku.

Galerie, prodej: - obrazy - keramika - sklo - šperky

Prodej, e-shop: -dekorace, čaje -kvetoucí čaje -keramika -káva -hand made, ruční práce -plyšáci -relaxační hudba -knihy, karty -kosmetika -trička, svíčky -polštářky -kovový nábytek, zahradní kovový nábytek -šperky.

Prodej, servis: -zlato, stříbro, ocel ALTESSE -orient -hodiny, hodinky, pendlovky. Prodej: -dárkové zboží.

Maloobchod, prodej: -keramika -upomínkové předměty.

Výroba a velkoobchod suvenýrů, bižuterie a minerálů

Dárky: - reklamní trička - psací potřeby - manažerské a rozdávací dárky - diáře, kalendáře, novoročenky.

Maloobchod, prodej: -dárkové a jiné drobné zboží.

Maloobchod, prodej: -originální umělecká i užitková keramika -zahradní plastiky -obrazy -drobné dárkové předměty. Galerie: -pořádání výstav uměleckých děl.