Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Truhlářství, dřevovýroba: - dárkové a reklamní předměty - dřevěné obaly a krabičky - krmítka a gritníky pro holuby

Provence květinářství Beroun Vám nabízí vždy čerstvé řezané květiny, kytice pro každou příležitost, svatební floristiku, sezónní a smuteční květiny, hrnkové rostliny, stylové bytové dekorace, dárky a příjemnou atmosféru francouzské Provence.

Velkoobchod: - nabídka spolupráce pro školy, firmy, příspěvkové organizace - výpočetní technika IT - kancelářské potřeby, papír - drogerie a čistící prostředky - obaly, obalový materiál - oleje a plastická maziva - pneu nákladní a dodávkové - dodání zboží na zakázku - reklamní předměty - kalendáře, diáře - orientační systémy ...

Maloobchod, prodej: -dárkové zboží. -sklo. -porcelán. Zlatnictví, hodinářství: Kroměříž, Vodní 51/1, Tel: 573337165.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tiskoviny (časopisy, noviny) - tabákové výrobky (cigarety, lulkové, dýmkové a cigaretové tabáky, tabáky a uhlíky do vodních dýmek, dutinky, papírky) - ostatní zboží (žvýkačky, alko i nealko nápoje, DVD, kuřácké potřeby a drobné upomínkové předměty).

Výroba a prodej textilních dárkových předmětů, prodej velikonočních kraslic a pomlázek, výroba reklamních předmětů.

Obchodní centrum SPONAR. Čistící a úklidová technika. Prodej: -čistící prostředky na mytí, leštění, dezinfekci -rohožky do vchodů -koberce -vysavače a extrakční přístroje -tapety a fototapety -dekorativní a dárkové předměty. Půjčovna: -čistící stroje pro profesionály i domácnost.

Květinové studio: - vazba klasických i netradičních kytic - kompletní květinový svatební servis - aranžování suchých květin - hrnkové květiny - dárkové sklo, keramika, obrázky - balení dárků Zahradnické služby: - projekce, zakládání i údržba zahrad - péče o firemní i soukŕomou zeleň - pokládka trávníku - montáž a servis ...

Výroba, prodej: - ručně vyráběné svíce (svíčky) v keramice a ve skle - gelové svíce.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny řezané, hrnkové, sušené -aranžmá ze sušených květin -umělé květiny, keramické květináče, plastové obaly -dárkové zboží, vonné oleje, svíčky -semena zeleniny a květin -postřiky, hnojiva, substráty. Služby: -aranžování květin podle různých příležitostí -vazba svatební, smuteční.

Výroba, maloobchod, prodej: -fotokeramika, fotoporcelán: -fotografie na porcelán, na pomníky

Dům služeb a dárků. Maloobchod, prodej: - dárkové, upomínkové předměty - suvenýry - květiny.

Maloobchod, prodej: -bižuterie: -dekorativní, vlasová -dárkové zboží. -galanterie kožená. -kosmetické kabelky. -drobné upomínkové předměty.

Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané, hrnkové -dárkové předměty, keramika -vazba svatební, smuteční.

Fast Food, dárkové předměty.

Výroba, prodej: -drobné užitkové a dárkové předměty z keramiky: -hrníčky, květináče, svícny, nádoby do kuchyně.

Výroba, prodej: - parafinové svíčky Nákladní autodoprava

Maloobchod, prodej: -dárkové zboží -bytové doplňky.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: - hudba CD, DVD, Dárkové předměty, Walldecory.

Andělské šperky a bižuterie, dekorování skla, malované obrázky, malované hedvábí, kurzy malování na hedvábí, zasazování minerálů do skla - tiffany technika.

Prodej: - turistické známky - suvenýry - stamp šítky a medaile - výletky, pohlednice - 3D, panoramatické, animované. Zasílací údaje: - P. O. BOX 21C, Rýmařov 79501

Naše firma se zabývá ruční výrobou tradičních vánočních ozdob z dutých skleněných perliček. Podařilo se nám navázat na dlouhou tradici, které tyto ozdoby v Poniklé a okolí mají. Zachránili jsme staré technologické postupy i formy na foukání perlí. Při montáži se dodnes necháváme inspirovat starými vzory. Vzhledem ke specifičnosti zacházení se ...

Eldorado: - adrenalinové dárky - zdraví a krása - romantické dárky - cestování - extrémní dárky - zážitek na přání.

Prodej, květinářství: - květiny - sadba, potřeby pro zahrádkáře - dárkové, upomínkové předměty.