Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Vydavatelství. Výroba a prodej širokého sortimentu papírenského zboží: -přání, pohlednice -balicí papír -dárkové produkty.

Prodej: - dárkové předměty - keramika - bižuterie.

Výroba, prodej: - keramických a porcelánových ozdobných předmětů

Květinářství. Prodej: - květiny řezané, pokojové - svatební kytice - smuteční kytice - suché vazby - keramika - svíce - dárkové zboží

Výroba: -upomínkové předměty a dekorace ze dřeva a překližky -drobné dílce ze dřeva -kovovýroba -dřevěné obaly na zakázku (ovoce, zelenina, víno).

Nabízíme čaje, bylinky, masti, konopná kosmetika, konopné přípravky, dárky, svíčky, vonné a masážní oleje

Maloobchod, prodej: -kovový nábytek -originální módní oblečení -květinová aranžmá -originální textilní výrobky -dekorativní předměty Služby: -zakázkové šití bytových doplňků -poradenství.

Kytice z řezaných květin pro každou slavnostní příležitost Květinové výzdoby na svatby, večírky, pohřby atd. včetně instalace na místo konání akce Bohatý výběr pokojových květin Sezónní sazenice květin (balkónovky, surfinky, muškáty)a zeleniny pro venkovní pěstování od osvědčených dodavatelů, semena. Veškeré příslušenství k pěstování květin – ...

Prodej: - dárkové předměty a oděvy.

Tel. nelze ověřit! Prodej: - svíčky - dárkové předměty - keramika - solné lampy - korbely - stojánky na víno - stojánky se sklenicemi.

Maloobchod, prodej: -keramické předměty -dárkové zboží -umělecké předměty ze dřeva a skla.

Čajovna. Prodej: -vážené čaje -keramika -dárkové zboží.

E-shop s originálními dárky od světových výrobců - Tonino Lamborghini - Jamie Oliver - Dunlop - Laguiole apod. Jedinečné dárky pro každou příležitost. Darujte VIP dárek pro radost!

Pobočka. Prodej, maloobchod: - umělecké předměty - obrazy - zlato, stříbro - hodiny.

Dovoz, vývoz a zprostředkování obchodu. Vývoz: - strojírenské výrobky a náhradní díly - potravinářské výrobky - křišťálové skleněné výrobky a bižuterie - alkoholické nápoje a víno. Dovoz: - výrobky z umělé hmoty pro domácnost a zahradu - horská a silniční jízdní kola - keramické výrobky - dárkové předměty - kusový textil.

Maloobchod, prodej: -sklo -porcelán -keramika -obrazy -bižuterie -dárky -zrcadla.

Prodej: - svíčky: - gelové - parafínové - vonné - hřbitovní - ozdobné.

Vývoz, export českých výrobků do arabských zemí. Obchodní činnost. Dovoz, import: -orientální zboží -vodní dýmky a tabáky do vodních dýmek. Zastoupení firmy NAKHLA TOBACCO - nejlepší světový výrobce tabáků do vodních dýmek. Výhradní zástupce pro ČR*, SR* a PL*.

Pohostinství: -nápoje: -pivo -alkoholické -nealkoholické. Stravování: -obědy -večeře. Koloniálek: -prodej: -smíšené zboží -drogerie.

Výroba, prodej a internetový obchod s uměleckými dárkovými předměty s tématikou psích plemen. Sochy, sošky, emblémy, klíčenky, přívěsky, brože a mnoho dalšího od 253 plemen psů. Dárky pro opravdu náročné milovníky psů. Pojďte si vybrat svého psího mazlíčka.

Prodej: - květiny - semena - hnojiva - dárkové zboží - květináče.

Výroba, velkoobchod, prodej: - svíčky, svíce.

Internetový obchod, e-shop: - originální a netradiční dárky na párty, do kanceláře, pro partnery..

Velkoobchod, dovoz a produkce stylových výrobků, převážně z Orientu - vonné tyčinky - textil - vodní dýmky, šlukovky, beedies - esoterika - dárkové předměty, bižuterie - konopné zboží

Velkoobchod, maloobchod, výroba, prodej: - hračky z plastů - suvenýry, upomínkové předměty.