Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Prodej: -dárkového zboží -živých květin -květinových vazeb.

Výroba, prodej - reklamní předměty ze dřeva Prodej - dřevěné hračky autíčka, vláčky, letadla a zvířátka Výroba - dřevěné hračky (autíčka, vláčky, letadla a zvířátka) Prodej - dárkové předměty ze dřeva (včetně výroby) - dřevěné květiny

E - shop - suvenýry pro fanoušky fotbalu Prodej - suvenýry pro fanoušky fotbalu

Prodej - dárkové zboží - svíčky Prodej - řezané, hrnkové květinykompletní svatební servis - smuteční vazby

Distribuce - dřevěné bytové doplňky - stojany na květy - dřevěné závěsy Distribuce - mlýnky na pepř Distribuce - dárkové dekorační předměty (korbely, hrníčky)

Prodej: - reklamního a dárkového zboží - textilní i kuchyňské doplňky s reklamním potiskem - sportovní poháry, figurky a medaile - emblémy, štítky, razítka, zrcátka, placky a další.

Květinářství. Služby: - nabízím svatební a smuteční vazbu, tvorbu a prodej věnců a dekorací pro různé příležitosti - aranžování, úpravy květin. Maloobchod, prodej: - řezané květiny - hrnkové květiny - pokojové i venkovní, trvalky, dvouletky, letničky (sezónní sadba) - živé květiny exotické, zeleň různých jakostí - aranžérské ...

Galerie. Prodej: -originály obrazů (obrazy) -grafika -sochy -keramika -umělecké sklo. Pořádání: -vernisáže.