Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Výhradní distributor hygienických výrobků vlastní značky Freshdays: - Freshdays PROTECTOR podpažní hygienické vložky pro muže i ženy: - jsou vhodné pro nalepení na většinu druhů látek - ultratenký design pro maximální komfort - diskrétní a pohodlné nošení - měkký a příjemný materiál - zabraňuje vzniku skvrn na oblečení v ...

Profesionální kosmetika: Internetový prodej: - přípravků profesionální salónní kosmetiky značek Janssen Cosmeceutical, Matis Paris a Janson Beckett. - možnost osobního odběru v kosmetickém salonu v Pardubicích.

Prodej: - smíšené zboží

Zabýváme se ruční výrobou a prodejem šperků, bižuterie, mýdel a textilních doplňků.

Prodej - značková vlasová kosmetika ALCINA Kadeřnický salon - pracují se značkou ALCINA a individuálně s každým zákazníkem - klasické i extravagantní střihy - účesy svatební, pro slavnostní příležitosti - multifázové barvení a melírování

Pobočka. Maloobchod, prodej, e-shop: - vlasová, profesionální kosmetika pro kadeřnice, pedikérky, manikérky, kosmetičky - profesionální kadeřnické pomůcky a potřeby - kadeřnické nůžky CERENA SOLINGEN.

Velkoobchod, prodej, distribuce, internetový obchod, eshop: - vlasová kosmetika - kadeřnické potřeby - potřeby pro nehtovou modeláž.

Internetový obchod: - přírodní kosmetika značek Saloos a Salus.

Dovoz, distribuce a prodej: -přírodní kosmetika s léčivými účinky z oblasti Mrtvého moře - Kozmetika IntensiveSpa -shodné pro všechny věkové skupiny -osoby s problematickou pletí -tělová, vlasová, pleťová kosmetika. E-shop, internetový obchod. Servis notebooků.

Velkoobchod, prodej, eshop: -drogistické zboží, drogerie -hygienické papíry -kosmetika -kartáčnické zboží -speciální desinfekční a ochranné prostředky -mycí, čistící a dezinfekční prostředky.

Velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy a obuv - čistící a úklidové prostředky - sáčky - tašky - pytle - fólie - čistící a úklidový materiál

Správa a údržba nemovitostí. Úklidové služby. Prodej: - drogistické zboží. Chráněná dílna. Zajišťujeme možnost náhradního plnění za poskytnuté služby či odebrané zboží.

Kompletní dodávka, montáže, velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -mycí a čistící technologie pro všechny typy vozidel - mycí linky: -osobní a dodávková vozidla -nákladní vozy a autobusy -speciální vozidla - trolejbus, tramvaj -ruční vysokotlaké mycí boxy -vysavače a tepovače -biologické čistírny odpadních vod pro ...

Společnost Volmar spol. s r.o. je výhradním dovozcem profesionální vlasové kosmetiky Vitality's, pěstící kosmetiky Clinians, doplňků, vybavení a pomůcek pro kadeřnická a kosmetická studia od renomovaných výrobců Lory Line a Müster & Dikson service a prestižního módního časopisu Estetica, Hitem posledních dvou let je prodlužování a zahušťování ...

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Velkoobchod: - papír - papírenské výrobky - školní a kancelářské potřeby - hračky - sportovní potřeby - drogerie - čisticí prostředky - umělé květiny - vánoční ozdoby - kalendáře - tiskopisy - pohlednice - blahopřání - balicí materiál - hygienické zboží.

Maloobchod, velkoobchod: - papírenské výrobky - kancelářské potřeby - drogerie - hračky - sportovní zboží.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - drogerie - kancelářské a školní potřeby - hračky - sportovní potřeby.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - drogerie - kancelářské a školní potřeby - hračky - sportovní potřeby.

Maloobchod: - hračky - papír, kancelářské potřeby - sportovní zboží - drogerie.