Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Maloobchod, prodej: - drogerie - parfumerie - dámská kosmetika - dekorativní a vlasová kosmetika - dětská kosmetika a vše pro děti - parfémy - sortiment ústní hygieny - sortiment dámské hygieny - deodoranty - tělová kosmetika pro ženy i muže - prací a čisticí prostředky - potrava pro zvířata - produkty zdravé výživy - ...

Drogerie, maloobchod. Drogistické zboží.

Pobočka. Výroba, šití, prodej: - pracovní oděvy - pracovní obuv do sprch a koupelen. Velkoobchod, distribuce, prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní obuv - respirátory - svářečské štíty, brýle, rukavice - pracovní hygienické potřeby.

Smíšené zboží. Maloobchod, prodej: - pečivo - trvanlivé potraviny - mražené zboží - cukrovinky - nápoje, víno - drogistické zboží, drogerie - tabákové výrobky. Lze platit stravenkami.

Kosmetikarna je e-shop nabízející produkty na prodlužování řas (umělé řasy, lepidla na řasy, atd.), péče o řasy a obočí. Zboží na permanentní make up a to zejména kvalitní barvy na permanent. Dále je to kvalitní kosmetika (na vrásky a stárnoucí pleť).

Internetový obchod - kosmetické přípravky AVON

Prodej - vlasová kosmetika MATRIX Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské stříhy - foukaná, trvalá - barvení, melíry - společenské účesy

Prodej - svíčky - adventní a vánoční dekorace Květinové balení dárků - dekorace interiérů Výroba a prodej - fascinátor (ozdoba do účesu) Květinářství - vazby ze živých a suchých květin, smuteční, svatební, ke slavnostním příložitostem

Distribuce samoopalovací kosmetiky pro ČR; prodej solární kosmetiky; prodej doplňků sportovní výživy, fitness centrum, solární studio, kosmetické a nehtové studio.

Velkoobchod a maloobchod: - potraviny, nápoje, drogistické zboží a tabákové výrobky.

Prodejna sítě potravin BRNĚNKA. Maloobchod, prodej: - potraviny a smíšené zboží.

Prodej: -kosmetika -aromaterapautické přípravky -čaje -káva -koření -pochutiny -dárkové předměty -potravní doplňky -zdravotní kosmetika

E-shop přírodní kosmetika. prodej přírodní kosmetiky. Aromaterapie. Prodej a výroba aromaterapie. Přípravky přírodní kosmetiky: - přípravky na nachlazení -přípravky na rýma - přípravky na kašel - přípravky na akné - citlivá pleť - dýchací potíže - bronchitida - dermatitida - přípravky na klouby - žíly - alergie - lupénka - ...

Zpracování, prodej: - vařená loupaná slepičí vejce použitelná pro lahůdkářskou výrobu (vařených loupaných slepičích vajec). Velkoobchod, prodej: - čistící a desinfekční prostředky firmy EWABO: - pro potravinářský průmysl - pro zemědělskou výrobu. Servisní služba. Poradenství.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - čištění pleti - masáže obličeje a dekoltu - depilace - úprava a barvení obočí, řasy. Prodáváme a používáme kosmetiku značky ALCINA.

Kosmetický salon. Kosmetické služby: - dermoošetření - individuální diagnostika pokožky - ošetření obličeje - čistící, hydratační, rozjasňující, regenerační a anti-age ošetření - ošetření těla - barvení a úprava obočí a řasy - depilace. Prodej: - značková kosmetika Simone MAHLER: - čistící gely, emulze, krémy, séra.