Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Firma NAPPY s.r.o. se zabývá prodejem dětských plenek, plen pro dospělé a jednorázových plenkových kalhotek pod značkami NAPPY a NANCY. Také u nás zakoupíte dětské vlčené ubrousky k ošetření pokožky dítěte. Výroba, prodej, eshop: - plenky, plínky, pleny - jednorázové dětské plenkové kalhotky NAPPY - tréninkové kalhotky - dětské ...

Prodej - drogistické potřeby Prodej - papír Prodej - dámské oděvy Prodej - dárkové předměty

Výrobce a prodejce botanické kosmetiky pro pohlazení těla i duše. Naše výrobky zakoupíte na e-shopu nebo u vybraných prodejců v rámci celé ČR. Sortiment zahrnuje krémy, oleje, balzámy na rty, parfémy, dětské produkty, doplňky stravy, esenciální oleje a další produkty.

Maloobchod, prodej: -parfumerie. -kosmetika -drogerie.

Dovážíme pro Vás originální drogerii a kosmetiku ze zahraničí. Kvalitní výrobky pro muže, pro ženy, pro děti.

Výrobce prostředků: - mycí - čistící - odmašťovací - pro domácnost, služby a průmysl - speciální čištění v gastronomii - kovoprůmysl - plastikářský průmysl a jaderné elektrárny - čištění autocisteren.

Chemické materiály pro opravárenství: - karosářský tmel - průmyslové mazadlo - syntetická pryž pro výrobu těsnění. - Izolace - těsnící produkty - těsnění pohyblivých částí - nářadí - prodej, servis - drogistické zboží - maloobchod - prostředky osobní hygieny - čističe forem - barvy, laky

E-shop - přírodní biokosmetika a aromaterapie - kosmetika na vlasy - pleťová séra, masky - čistící mléka a emulze.

Prodej: - autokosmetika - motokosmetika - úklidová chemie

Konzum. Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie.

Beauty ateliér provádí permanentní makeup. Na eshopu nabízí bambucké máslo, solný peeling. Online kurz Maderoterapie

Prodej: - luxusní mýdla a kosmetika - Eko tašky tkané, laminátové, lesklé - Ginkgo Biloba extrakt

Prodej, e-shop, internetový obchod, výroba: - bakteriální a enzymatické přípravky určené k likvidaci organických odpadů - ekologická drogerie - zeolity - kompostery - dřevěné brikety.

Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -příčesy, paruky, vlasové doplňky -čepice, klobouky, klopáky, pirátky, šátky, šály -rukavice pro ženy, děti, ale i muže -Jablonecká bižuterie -kosmetika.

Vyrábíme a prodáváme čerstvá přírodní mýdla bez chemických přísad vhodná i pro citlivou pleť - olivová mýdla, glycerinová mýdla, mýdla pro děti, mýdla na váhu, tělové oleje, vonné oleje, dárková balení mýdel, dekorační mýdla.

AROMASHOP s.r.o. se zaměřuje na prodej biokosmetiky, čajů a bylinných produktů.

Eshop, internetový prodej: - sportovního vybavení - vlasové kosmetiky a kadeřnických potřeb.

Kosmetické a pedikérské služby -klasické kosmetické ošetření s masáží obličeje a dekoltu -kosmetické ošetření bez masáže -nadstandarní ošetření konopnou kosmetikou včetně ošetření rukou -kosmetické poradenství -mokrá pedikúra -prodlužování řas -barvení řas a obočí. Prodej: -kosmetiky, kosmetických a pedikérských přípravků -přípravky ...

Služby: Kadeřnictví: -dámské, pánské a dětské, veškeré úpravy vlasů, barvení, melírování, hloubkové regenerace vlasů, trvalé, permanentní narovnávání vlasů -prodlužování a zahušťování vlasů metodou keratin, pásky a samoaplikační, crazy pramínky, Evropské, Slovanské a Indické vlasy -poradenství a prodej vlasové kosmetiky ALCINA a ...

Prodej: - drogistické zboží - chemické látky a přípravky.

Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní stříhání - barvení, melírování - slavnostní, svatební účesy. Prodej: - vlasová kosmetika DUSY - parfémy ESSENS.

Kadeřnické studio. Kadeřnické služby: - kreativní stříhání vlasů - barvení, melírování - prodlužování vlasů tape-in - ošetření keratin kerasilk. Prodej, použití: - vlasová kosmetika GOLDWELL a DAVINES.