Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Poskytuji klasickou mokrou pedikúru, zdravotní-přístrojovou pedikúru a velmi oblíbenou kombinovanou pedikúru, případně manikúru. Dále ošetřím zarůstající nehet, případně zbrousím zvýšené či deformované nehtové ploténky včetně jejího doplnění, odstraním mozoly, kuří oka, keratózu apod. Nabízím také kvalitní filtry do obuvi, krémy, pudry k ...

Prodej léčivých rostlin. Prodej zdravé výživy, racionální a vegetariánské stravy, bezlepkových a dia výrobků; nabídka přírodní kosmetiky.

Jsme jedním z největších dodavatelů výrobků a surovin pro gastronomii, hygienu a zdravotnickou péči v ČR.

SaM club: - posilovna, protein bar, solárium, solární kosmetika, masáže Art solar: - solárium, solární kosmetika, solární galerie Obchodní galerie Orlí Orlí 3, Brno - město tel.: 778 029 876

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Pracovní ochranné pomůcky. - prodej barev - laky - potřeby pro malíře a natěrače - pracovní a ochranné pomůcky - drogistické zboží - zahrádkářské potřeby - maziva a oleje.

Maloobchod a e - shop: - kosmetika pro kojence a děti - léčivá kosmetika - dentální hygiena - léčivé a hojivé balzámy - kosmetika a krémy na klouby, kolena, kyčle, ekzémy, křečové žíly, bércové vředy, proleženiny, záda, páteř, svaly, šlachy - péče o pleť, ruce, tělo, nohy - veškerý sortiment včetně ...

Prodej antiperspirantů a deodorantů proti pocení anglické značky Perspi-Guard. Tyto přípravky proti pocení spolehlivě pomáhají odstranit nadměrné pocení. Kamenné obchody: Poděbrady, náměstí T.G.M. 798 Zlín, bratří Jaroňků 5219

Dovoz a distribuce obalů pro sterilizaci, provozních potřeb pro čisté prostory. Produkty: - oděvy pratelné - oděvy jednorázové - obuv - rukavice a návleky na prsty - obaly pro sterilizaci - utěrky pro čisté prostory - čistící tyčinky a válečky - utěrky průmyslové - čistící pomůcky a spreje - papír, etikety, pásky.

Prodej, e-shop: -oblečení na jógu a pilates -pomůcky pro jógu, pilates -přírodní kosmetika

Dodávka, distribuce, prodej kompletní hygienické, čistící a úklidové prostředky.

Prodej smíšeného zboží.

Výroba a prodej kosmetiky, autokosmetiky a čisticích prostředků.

Výroba a prodej včelího medu a medového pečiva, včelí vosk (svíčky), propolis, mateří kašička. Distribuce medové kosmetiky a ostatních včelích výrobků (potravinové doplňky). Podpora oboru včelařství, osvětová činnost směrem k nevčelařské veřejnosti. Přednášky, semináře, den otevřených dveří.

Prodej, velkoobchod: - papír - kancelářské a školní potřeby Dodáváme kancelářské potřeby a školní potřeby, školní batohy, papír, xerox, tiskopisy, obálky, lepidla, razítka, kalkulačky, tabule, židle, materiál pro tisk, reklamní přítisky, kalendáře, diáře. Úklidové prostředky, hygiena, drogerie. Jsme členem partner4office.

Náš eshop nabízí gelové nehty a široké spektrum příslušenství k jejich výzdobě, údržbě a skvělému vzhledu.Pro Vaše pohodlí jsme nejpoužívanější produkty spojili do univerzalních sad na nehty.Zaručeně každá si u nás vybere!

Velkoobchod - kosmetika Kosmetický salon Firma RaM Cosmetics - Jean Klébert Professional je výhradním dovozcem a distributorem výrobků Jean Klébert od roku 1995.

Distribuce: -hygienické potřeby toaletní papír, papírové ručníky -houbičky -sáčky do košů -odpadové pytle -čistící prostředky -hadry -jednorázové i úklidové rukavice -úklidové vozíky -průmyslové vysavače -extraktory -stroje (vysokotlaké, jednokotoučové, mycí, zametací) -utěrky.

Společnost Melitrade, a.s. zahájila své působení na trhu s hygienickými papírenskými výrobky. V současné době je Melitrade, a.s. silnou obchodní společností, která spolupracuje s významnými výrobci hygienických papírenských výrobků, vlhčeného hygienického zboží, vatových výrobků, svíček, AFH a dalších souvisejících výrobků.

Prodej, maloobchod: -potraviny -drogerie apod.

Maloobchod: - potraviny - noviny - drogistické zboží.