Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina -spotřební zboží.

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -kombinéza -kalhoty do pasu + blůza -kalhoty s laclem + blůza -kalhoty do pasu -kalhoty s laclem -blůza zapínání na knoflíky -bunda -pracovní vesta -výstražná vesta -pracovní plášť pro zdravotníky. Prodej: -ochranné pomůcky -pracovní obuv, rukavice, trička, čepice -pracovní ...

Internetový prodej bytových parfémů, tělové kosmetiky a doplňků do domácnosti.

Profesionální úklidové stroje: -malá úklidová technika -vysokotlaké čistící přístroje -strojní pady a brusné mřížky -čistící a dezinfekční prostředky -vybavení sanitárních prostor.

Prodej, e-shop: -Dárkové zboží -Domácí potřeby -Elektronické cigarety a příslušenství -Hračky -Hry -Chovatelské potřeby -Kabelky, tašky -Kosmetika -Opasky -Péče o zdraví a krásu -Peněženky -Výpočetní technika

Kosmetické služby: - ošetření pleti - povrchové, hluboké čištění - masáž - séra - masky - depilace - trvalá na řasy - laserové ošetření. Prodej kosmetiky: - kosmetické přípravky značky Janssen.

Velkoobchod, p rodejní sklad CASH&CARRY: -potraviny -drogerie -cigarety, tabákové výrobky -papírenské a hygienické potřeby -nápoje alkoholické i nealkoholické.

Kadeřnictví - studio Daniela. Prodlužování vlasů. Prodej: - vlasová kosmetika.

Velký výběr produktů zdravé výživy, sportovních potravinových doplňků a kosmetiky. Nabízíme za velmi výhodných podmínek produkty firem Dr. Popov, Extrifit, Guareta, Klas.

Velkoobchodní prodej drogistického zboží a barev.

Velkoobchod-ekologické prostředky: -nemrznoucí směs do chladičů a ostřikovačů FRIX-výhradní zastoupení pro Moravu a Slezsko -rozmrazovače -zimní přísady do benzínu, nafty -autokosmetika TURTLE WAX-výhradní zastoupení pro Moravu a Slezsko -čistící prostředky pro mycí linky, mycí systémy -mycí prostředky na ruce.

Prodej: - potraviny - drogerie - nápoje.

Zakázková výroba kosmetiky s výjimkou dekorativní kosmetiky: -kosmetické přípravky dle přání zákazníka -výroba i velmi malých sérií.

Prodej, velkoobchod, dodávka: - čistící prostředky. Provozovna: - Sokolská třída 87a, 702 00 Ostrava - Přívoz.

Výroba, prodej, výzkum, vývoj: - produkty spotřební chemie - bezfosfátové ekologické: prací prášky FLORA, FLORAN, TEXY, LACON aviváže RŮŽE, KÁJA, FLORA - výrobky ECOLA na mytí nádobí, pro domácnost, s desinfekčním účinkem, WC čistič, vlasový šampon, tekuté mýdlo, sprchový gel - MYPA-mycí pasta na ruce - ekologické nátěrové hmoty, barvy ...

Velkoobchod, maloobchod: - zásobníky na mýdla, dávkovače, papírovéručníky, toaletní papír - náplně do zásobníků - průmyslová utěrka - netkané textilie - auto utěrky - gastro ubrousky - papírové i textilní ubrousky - možnost potisku. - hygienické, čistící a úklidové prostředky - pracovní krémy - saponáty na podlahy, nádobí, ...

Prodej, e-shop: - biokosmetika: - rostlinné a bio oleje - bio balzámy - wellness masážní oleje - regenerační obličejové oleje - pleťové vody - mateřská a dětská péče.

Výroba, distribuce, dovoz, velkoobchod, prodej: -přírodní vlasová kosmetika HENNA -barvy na vlasy, šampony, regenerační a fixační gely, tužící vlasové gely, vlasové zábaly, tónovací šampóny, kondicionéry z HENNY.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -originální značkové parfémy

Velkoobchod s drogerií Tepelná lepidla Technické plasty

Velkoobchod, prodej: -kosmetika: -pánská -dámská -tělová -plěťová -vlasová -opalovací přípravky -drogistické zboží (čističe atd.)

Papír-Hračky-Drogerie Maloobchod: - drogerie - kosmetika - hračky - školní a kancelářské potřeby - bižuterie