Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie, spotřební zboží.

Pohádková solná jeskyně. Využití soli z mrtvého moře: -relaxace -regenerace -léčba -prevence. Prodej kosmetika Seacare, Mineral Beauty System, Dr.Kawar.

Prodej: - smíšené zboží.

Prodej: - smíšené zboží.

Výroba, prodej: -dentální potřeby.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Prodej, maloobchod, samoobsluha: -potraviny -drogerie -smíšené zboží.

Prodej: -smíšené zboží.

Prodej: -bylinky a homeopatika -masti, oleje, kapky, masážní gely, přírodní produkty -bylinné, zdravotní, léčivé čaje -orientální medicína -kosmetika -speciální tinktury z pupenů rostlin -aromaterapie.

Velkoobchod, prodej: -kosmetika a spotřební materiál pro kosmetičky. -hygienický materiál pro lékařské ordinace, kosmetická, nehtová a masážní studia. -hygienické a desinfekční prostředky

Služby: - solárium - manikůra. Prodej: - solární kosmetika - výživa na nehty.

Internetový obchod – Elixír z granátových jablek, Granaimun, potravinové doplňky, přírodní kosmetika a mnoho dalšího.

Prodej: - smíšené zboží - hygienické potřeby - potraviny - drogerie.

Výroba: - prací prášky Tix, Ariel, Bonux, Bold, Tide, Vizír - čistící přípravky Jar, Fairy, Mc Proper - aviváže Lenor, Azurit.

Velkoobchod, prodej: - drogerie - úklidové pomůcky

Zahraniční obchod, export, import: - živočišné a rostlinné tuky - zastoupení turecké společnosti EVYAP, výrobce toaletních a tekutých mýdel, šamponů, zubních past, detergentů a dalších výrobků.

Výroba, velkoobchod: -tekutá mýdla -čistící prostředky -toaletní papír.

Výroba kosmetiky (kosmetika) se specializací na parfémy, parfémové a toaletní vody, vody po holení a repelentní přípravky (přípravek). Významnou činností je zakázková výroba parfémů a parfémových vod od návrhu po konečnou finalizaci. Společnost je taktéž distributorem komponentů pro výrobu kosmetiky. (kosmetika, parfém, toaletní voda, ...

Drogerie a kosmetika za trvale nízké ceny. Největší výběr vůní, parfémů a dekorativní kosmetiky v Kroměříži.