Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Člen velkoobchodního kadeřnického řetězce HAIR SERVIS Služby: - kadeřnictví - solárium Velkoobchod: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika tel.: 241 440 655; 800 100 246

Prodej, e-shop: - feromony - přípravky na podporu erekce.

Komplexní řešení v oblasti gastronomického vybavení pro restaurace, jídelny a stravovací provozy. - gastro zařízení Chemie - úklidová, čístící - papírový program - drogerie Celá ČR

Kosmetické studio. Služby: -kosmetika, kosmetické ošetření pleti pro ženy, muže i mladé -analýza pleti kamerou a následný návrh ošetření pleti -omlazovací ultrazvuková kúra -příprava pleti pro nevěsty v předsvatební den -barvení řas a obočí -depilace -trvalá na řasy -wellness -parafinové zábaly -manikúra -líčení -chemický ...

Yana Navitskaya pomáhá ženám objevit jejich krásu, nabízí rady i pomocnou ruku, najdete u ní kvalitní kosmetické výrobky, které si navíc můžete na vlastní kůži bezplatně vyzkoušet. Dokáže z Vás udělat krásnou, sebevědomou ženu.

Distribuce profesionální dekorativní kosmetiky značky INGLOT

Prodej: - drogerie - barvy - laky.

NELLA - Prodej: -zásilkový prodej výrobků ve velkém balení pro kosmetické firmy -přírodní kosmetika -čajové směsi -léčivé byliny a výrobky z nich -aromaterapie, intenzívní péče o pleť -henna - přírodní regenerační barva na vlasy a výrobky z ní. Zasíláme na dobírku.

Prodej: - francouzské parfémy. Kamenná prodejna: - Opava, Pekařská 82.

Export, import: -kosmetika, drogerie. Výroba, distribuce, dovoz, velkoobchod, prodej-v ČR a SR: -dekorativní kosmetika CLARE: -rtěnky, laky na nehty, oční stíny, pudry a další. Výhradní dovoz-toaletní a parfémovaná voda BI-ES. Zastoupení pro ČR: -WC hygiena MISS CLO.

Výroba, prodej: -prací prostředky - mycí prostředky - čistící prostředky - bytová chemie - kosmetika - prostředky do myček.

Prodej přípravků na ošetřování a ochranu rostlin Perfect plant. - lesk na květiny - výživa řezaných rostlin - insekticidy pro pokojové rostliny - barvy na květiny - vánoční sprej (sníh ve spreji) - hnojiva na orchideje.

Velkoobchod, prodej: -náplasti SPOFA -kondomy PRIMEROS -gumové rukavice pro domácnost, zdravotnictví a průmysl -dětská šidítka -koupací čepice -prodejní automaty na kondomy -latexové prsty a rukavice pro elektrotechnický průmysl. -reklamní kondomy, náplasti Doručovací adresa: Textilní 187, 506 01 Jičín

Praní a žehlení prádla, chemické čištění, čištění a výroba péřových dek. Prodej, maloobchod: - drogerie českých výrobců.

Produkty Sea of Spa Jsou vyráběny s použitím minerálů a bahna z Mrtvého moře v kombinaci s vitaminy, oleji a přírodními výtažky. Všechny tyto složky jsou nezbytné k péči o pokožku.

Drogerie Daniela Maloobchod, prodej: -drogistické zboží.

Prodej: -textil -papír -drogerie.

Velkoobchod, prodej: - papírenské zboží - kancelářské potřeby - drogistické zboží.

Tetování: - umělecké tetování - body piercing - permanentní make-up - hygienický a lékařský dozor. Maloobchod, prodej: - tetovací soupravy - stříbrné šperky. - šperky - kosmetika Mary Kay - trika s potiskem

prodej moderních bezchemických čistících prostředků,

Velkoobchod: -drogerie, parfumerie, kosmetika. Výroba: -skleněné pilníky.