Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Avon kosmetika - internetový obchod, e-shop.

Distribuce, e-shop: -doplňky stravy, vitamíny. -dětská kosmetika Biolane.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop: -kosmetika -potravinové doplňky obsahující přírodní složky -využití nejnovějších technologií a respektováním originálních tibetských, čínských a altajských receptur. Produkty obsahují látky, které jsou léčivé nejen pro pokožku, ale pro organismus jako takový.

Maloobchod: -drogerie -parfumerie.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží -průmyslové zboží. Sídlo: Jednota, spotřební družstvo Volyně.

Člen skupiny COOP. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží - drogerie. Supermarkety COOP TIP a COOP TUTY.

Velkoobchod, maloobchod, poradenství, prodej, rozvoz, zásilková služba: -desinfekční prostředky, dezinfekce, čistící prostředky, zdravotnický materiál -drogerie (Brno, Nopova 41).

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - drogerie.

Logistická společnost. Velkoobchodní prodej, distribuce a rozvoz hygienického a drogistického zboží. Sortiment: -toaletní papír TENTO.

Maloobchod: - drogerie - barvy - laky.

Výroba a distribuce přírodních tuhých i tekutých mýdel a doplňků stravy Acai. Výrobky značky Hansley jsou vyrobeny společností Hansley a prodávány společností Hansley. Tím společnost Hansley není odkázána na nespolehlivé výrobce, různé překupníky apod. Naše výrobky jsou vyráběny v nejvyšší kvalitě, luxusní kosmetické výrobky jsou nejvýše ceněny ...

Zabýváme se importem a distribucí doplňků stravy, speciálních čajů a léčebné kosmetiky z Jižní Ameriky, Číny, USA a členských států EU. Specializujeme se na výživové doplňky z Peru, hlavně z rostliny Uncaria Tomentosa ve formě kapslí s čistým extraktem, tinktury, čaje a samotné kůry a na ženšenové produkty z Číny. Jsme výhradním dovozcem a ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - kadeřnické potřeby - kosmetika Solárium - provoz solária Provozovna: Nerudova 908/5 Hradec Králové Mobil: +420 605 507 706 Fax: +420 495 511 534

Co Vám firma Mary Kay® nabízí: Firma nabízí jedinečné kosmetické přípravky pro péči o pleť, tělo, nehty, dekorativní kosmetiku a parfémy. Můžete si je zakoupit prostřednictvím vyškolených nezávislých kosmetických poradkyň, které Vám na bezplatném kosmetickém poradenství (nebo-li semináři) poradí, jak nejlépe pečovat o svou pleť a doporučí ...

Pronájem: - průmyslové čistící utěrky - podložky - rohože ( vchodové koberce) - pracovní oděvy. MEWA systém zahrnuje veškeré služby spojené s pronájmem výše uvedených textilií - poradenství, včasné dodání a vyzvednutí, ekologické praní a nahrazení opotřebovaných kusů.

Síť prodejen TETA. Maloobchod, prodej: -drogerie, drogistické zboží.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - drogistické zboží - prací a čistící prostředky - kosmetika.

Maloobchod: - drogerie - barvy, laky.

Prodejní síť TETA. Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - drogerie - čistící prostředky - kosmetika - barvy - laky.

Prodej : - drogerie - kosmetika - barvy-laky - prostředky proti škůdcům - chemické čistící prostředky - postřiky