Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Vyrábíme kojenecký, dětský, bytový textil a chrániče matrací z bavlny, fleece, kojenecký plyš, biobavlny, bambusové viskózy a z tencelu. Dovážíme ekologické jednorázové pleny Attitude. Materiály splňují požadavky na výrobky pro děti do tří let.

Výroba, prodej: - hadry, utěrky, houbičky.

Internetový prodej, e-shop: - úklidové technika, příslušenství a dezinfekce. Dodávky zboží pro sociální, nemocniční, školní, hotelovou a administrativní sféru.

Zastoupení: - kosmetika zn. Nivea, Labello, Eucerin.

Distribuce, prodej, e-shop: -drogistické výrobky italské firmy SPA: -čistící prostředky -aviváže -běliče -prostředky na nádobí -saponáty -vosky -přípravky pro osobní hygienu.

Prodej: - smíšené zboží - potraviny - drogerie - železářství.

Prodej, maloobchod: - smíšené zboží - textil.

Elektronický obchod nabízí přípravky proti nadměrnému pocení nohou, rukou, podpaží a jiných částí těla. Zejména pak velké 75ml balení zázračného antiperspirantu Driclor roll on od irské společnosti Stiefel, který je zde prodáván za bezkonkurenční cenu.

Velkoobchod, prodej: -drogerie -kosmetika -postřiky a hnojiva -kartáčnické zboží -nátěrové hmoty -hygienické pomůcky -kompletní čisticí a úklidové prostředky -vhodné pro průmyslové závody, školy, školky a provozy gastro.

Maloobchod: -potraviny, drogerie, smíšené zboží.

Prodej, maloobchod: -potraviny -smíšené zboží

Maloobchod, prodej: -potraviny, ovoce, drogerie.

Prodej: - orientálních oděvy, kosmetika, bižuterie, koření - védská literatura.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sklo, porcelán - kuchyňské potřeby - železářství.

Prodej: -německá firma Londa. Pracujeme s veškerými výrobky zn.Londa. Stříhání: -páni -dámy -děti.

Jednota, spotřební družstvo Moravské Budějovice. Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej, e-shop: -parfumerie -dárkové kazety -kosmetika -make-up, korektor, rtěnka, řasenka objemová i voděodolná, oční stíny, tužka na oči, tužka na rty, lesk na rty, tvářenka, pudr -noční krém, denní krém, oční krém, sérum či odličovací přípravek a tonikum, pleťovou vodu, pleťové mléko -pro ženy přípravky pro mastnou, aknozní ...

Prodej, e-shop: - reklamní parfémy - reklamní vlhčené ubrousky - gumové rukavice - mýdla - reklamní náplasti - sady první pomoci - reklamní vína - papírové kapesníčky.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.