Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Prodej, maloobchod: - potraviny - drogistické zboží, drogerie - smíšené zboží. Sídlo firmy: - Okružní 1756/13, Český Těšín.

Nezávislý distributor Forever Living Products. Prodej kosmetiky a potravinových doplňků s Aloe Vera.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Firma C&D spol. s r.o® byla založena v roce 1993 jako výhradně česká společnost s českými subdodavateli, vyvíjející a vyrábějící kvalitní, ekologické a cenově příznivé čistící a dezinfekční přípravky pro potravinářský průmysl (provozy vyrábějící alkoholické i nealkoholické nápoje a mlékárny ).

Výroba, prodej, distribuce: - sanitární zboží - dámské hygienické potřeby - jednorázové plenky.

Výroba, velkoobchod: -drogistické zboží.

Prodej, velkoobchod, distribuce: - léky, léčiva - léčivá kosmetika - zdravotnické přístroje - farmaceutické a ortopedické výrobky.

Kadeřnické potřeby a profesionální vlasová kosmetika, prodej: -vlasová kosmetika WELLA, SELECTIVE, BLACK, LONDA JOANNA ELGON -kadeřnické pomůcky.

Maloobchod, prodej: - drogerie - kosmetika - barvy, laky - čistící prostředky - prací prášky.

Konzum. Prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -drogerie.

Konzum. Prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -drogerie.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.

Internetový prodej malých spotřebičů, kosmetiky, nábytku, bytových doplňků a hobby potřeb.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - drogerie.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Vývoj, výroba a prodej: - kosmetické přípravky - kyselina hyaluronová, kolagen - péče o pleť, vlasy, pokožka, bolesti kloubů, revma - čistící tonikum, hydratace, krém, ampule, regenerace - kosmetika, značky Acne, Face a Neoby pro různé typy pletí - distribuce do kosmetických salónů.

Velkoobchod: - kosmetika - drogerie.

Parfémy a kosmetika do 48hod., více jak 3000 výrobků skladem, ke každé objednávce parfémů a kosmetiky - dárek ZDARMA. U objednávek nad 1000, - Kč poštovné zdarma.