Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Botanico, prodej přírodních produktů. Bylinné sirupy, čaje, kosmetika, lahůdkářství, med, doplňky. E-shop. Ordinace praktického lékaře pro dospělé Arbesovo náměstí 6, 796 01 Prostějov

E-shop s úklidovými pomůckami. Pomůcky pro úklid je možné zakoupit i v kamenné prodejně v Prostějově. Prodej úklidových vozíků, pomůcek na mytí oken a podlah, ometače prachu a pavučin. Dodáváme odpadkové pytle a sáčky, dávkovače na toaletní papír, mýdla.

Velkoobchod, prodej: -značková maďarská kosmetika -drogistické zboží. -světelné zdroje. -svítidla. -osvětlovací technika.

Společnost Lashbox LA s.r.o. provozuje eshop, kde nabízí produkty na řasy. Produkty zkrátí dobu lepení, prodlouží životnost řas a vytvoří neporovnatelný objem.

Společnost ANJA BAGS s.r.o. provozuje e-shop Demix, kde zakoupíte dámské kabelky, pánské tašky, roušky, dezinfekce, batohy, doplňky, oblečení (i dětské), kosmetiku a šperky. Sortiment tvoří výrobky známých značek 4U CAVALDI, VUCH, Gregorio, Green Wood, Sanchez, David Jones, Disney, Ellise a další.

Prodej - kosmetika MARY KAY Kosmetické poradenství - líčení svatební, společenské, večerní, na módní přehlídky

Výroba a prodej menstruačních kalhotek z přírodních materiálů. Pomůcka vhodná při menstruaci, maminky v šestinedělí i v období menopauzy. Zákazníci si mohou vybrat z následujících střihů . klasické kalhotky, kalhotky s vysokým pasem nebo s nohavičkami.

Naše společnost PAS–D s.r.o., je na trhu již od roku 1998. Zabýváme se velkoobchodem školních a kancelářských potřeb v regionu Jindřivhův Hradec, Slavonice, Jihlava, Jihočeský kraj, Třebíč Nakupujeme zboží od výrobců a dodáváme do škol, institucí, firem až ke koncovým zákazníkům. Našim zákazníkům dovážíme zboží zdarma. Najdete u nás velkou ...

Kosmetika Avon za ceny které jinde nenajdete !!! Sleva min. 10% oproti oficiálnímu katalogu Avon Kompletní nabídka SKLADEM !!!!! Při nákupu od 1.500 Kč neplatíte poštovné + Avon DÁREK

Internetový obchod se zbožím na zahradu i do domácnosti. Zákazníci mohou objednávat venkovní dlažbu, pletiva a sítě, pomůcky pro psy, krmítka pro ptactvo, respirátory, úklidové rukavice, dezinfekční prostředky, vybavení do dílny apod.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -papír xerografický, ofsetový, kancelářský, obálky, tabelační, potravinářský, vlnitá lepenka, toaletní, ubrousky -školní potřeby sešity, čtvrtky, pera, tužky, barvy -pořadače -rychlovazače -dárkové předměty -drogerie. Doprava zakoupeného zboží.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - vlasová kosmetika

Prodej: - značkové parfémy - péče o pleť z Mrtvého moře - šperky z Nového Zélandu - dekorativní a tělová kosmetika

Prodej kosmetických produktů pro péči o pleť a tělo. Sortiment zahrnuje produkty pro odlíčení a čištěné, péči o oční okolí, hydrataci, regeneraci, pigmentaci, vrásky, citlivou nebo aknózní pleť. Možnost velkoobchodní spolupráce. Kosmetika pro kosmetické a estetické salóny a dermatology.

Centrum zdraví a krásy: - kosmetické služby - kadeřnictví - masáže - lymfatické - vacupress, vacustyler, přístrojové ošetření těla i obličeje - wellness programy - solárium - fitness, Fatmagic, INTRABALDAN - vibrační plošiny - pedikúra, manikúra -hydrocolon terapie - výživové poradenství metabolic balanc. Zastoupení, distribuce, ...

Prodej: - bylinkové čaje, více jak 160 druhů na prodejně - zdravá výživa - přírodní kosmetika, masti, oleje a tinktury - byliny - černé, zelené a ovocné čaje(sypané i porcované) - spolupráce s Irisdiagnostikem a bylinkářem R.Wojnarem - prodej výrobků firmy Energy.

Prodej: - originální značkové parfémy - toaletní vody - dárkové sady - kosmetika. Značky: - Dior, Chanel, Hugo Boss, Calvin Klein a mnoho dalších.

Velkoobchod: - italská vlasová kosmetika - selective professional - přípravky a kadeřnické prostředky.

Domino obchod, s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin a drogistického zboží.

Elagro, s.r.o. se zaměřuje na prodej desinfekčních a čistících přípravků pro potravinářský a a zemědělský průmysl.

ESO ZR, s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin, smíšeného a drogistického zboží.