Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Maloobchod s odevmi Zásielkový predaj Veľkoobchod s textilom Sprostredkovanie obchodu Maloobchod s textilom a galantériou Maloobchod s obuvou a koženým tovarom Výroba iných odevov a odevných doplnkov Maloobchod s kozmetickými výrobkami a drogériou Veľkoobchod s odevami, obuvou, koženým tovarom a galatériou Kúpa tovaru na účely jeho ...

Maloobchod s odevmi Maloobchod s textilom Maloobchod s obuvou a koženým tovarom Maloobchod s ovocím a zeleninou,kvetmi Ubytovacie služby bez poskytovania pohostinských činností Maloobchod s kozmetickými výrobkami,drogériou,čist.prostr., Maloobchod so zmiešaným tovarom hlavne potravinami, nápojmi,tabakom Maloobchod s knihami, novinami, ...

Prodej kosmetických krémů pro eliminaci strií. E-shop.

Importér spotřebního zboží a kosmetiky. Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - kosmetika - spotřební zboží - nazouváky, cukle, klobouky, nafukovací hračky, úklidové potřeby, atd.

E-shop, internetový prodej - plastová okna - žaluzie - chovatelské potřeby - mycí a čistící prostředky - barvy, laky

Nákup, prodej, zprostředkování: - čisticí prostředky, kosmetika - drogistické zboží, dezinfekční a protiplísňové prostředky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - nehtová kosmetika, hodiny, výroba reklamních předmětů Výhradní zastoupení značky La Femme pro Českou a Slovenskou Republiku.

Distribuce - drogistické zboží prací gely, prací prášky, tekuté mýdlo

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Velkoobchod

Dovoz a distribuce kosmetiky. Produkty: - Original - mandlová řada - Vitalita - Optimale - Sensitive - Nature - Kamilka - Junior - Glydoreé - Krémy na ruce

Prodej: -chemii pro odstraňování nečistot a ochranu vozidel, kancelářských, či výrobních prostor.

Obchodní dům Korunka.cz byl založen v roce 2000 jako jeden z prvních skutečně profesionálně vedených elektronických obchodů v ČR.

Prodej profesionálních líčidel Kryolan pro film, TV a divadlo

Prodej: - nehtová kosmetika.

Velkoobchod, prodej, export, import: -drogerie chemie galanterie drogistická kosmetika toaletní potřeby prací prášky. Druhý vchod z ulice Nerudova.

Prodej, maloobchod: -prodej potravin, drogistického a nepotravinářského zboží denní potřeby.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.