Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Internetový zásilkový obchod - eshop. Bydlení a doplňky, Šperky z drahých kamenů, soupravy šperků, Tromlované kameny, Minerály, drůzy, zvonkohry achátové, solné lampy a svícny, lampy z kamenů, Přírodní mýdla, koupelové soli, Kolagen COLway, Hodiny, Bytové doplňky, Svatební deštníky, slunečníky, vějíře, Kuchyně a jídelna, Polštáře, Stojany na víno, ...

Výroba, prodej, montáž: - vestavěné, vestavné skříně - nábytek na míru Renovace dveří technologií VS COLOR. Prodej, distribuce: - lišty a samolepící fólie k renovacím dveří - drogerie, barvy a laky

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kosmetické a čistící prostředky - tělové, tekuté mýdlo - vlasové šampony - aviváže - přípravky k čištění oken - nemrznoucí směsi do ostřikovačů - škroby - tekuté prací prostředky - mycí pasty na ruce

Internetový obchod, rozvoz: - drogerie - prací prostředky.

Prodej: -značkové dámské a pánské parfémy -dekorativní kosmetika ARTDECO.

Prodej: - ovocné a bylinné sirupy - přírodní drogerie - pochutiny, káva a dorty Marlenka. - mléčné výrobky

Prodej přírodní kosmetiky Saloos, bylinných produktů (čaje, koření, bylinné bonbony, kapky, masti). Dále ekologické prací a úklidové prostředky. Dárkové předměty.

Poradenství a analýzy v oblasti hotelů a gastronomických provozů Ekonomické poradenství. Velkoobchod a maloobchod. Překlady z anglického jazyka.

Eshop a kamenná prodejna s výrobky zdravé výživy, doplňků stravy, ekologické drogerie a kosmetiky. Odesíláme po celé ČR + více než 500 výdejních míst.

Naše firma patří k nejvýznamějším prodejcům profesionální kosmetiky, španělských depilačních vosků a parafínu v České republice.

Produkty doTERRA jsou kvalitní esenciální oleje vyrobené z těch nejlepších surovin určené k zevnímu i vnitřnímu užití nebo do aromalampy či difuzéru. Široká nabídka produktů z oblasti zdraví.

Distribuce: - ochranné pracovní pomůcky - drogerie

Eshop, velkoobchod a maloobchod: - drogerie - dětské plenky značky DADA - bytová dekorace - cukrovinky, káva.

Prodej, e-shop: - potravinové doplňky - kosmetika - dietické produkty - výživové doplňky

Kosmetické služby s přírodní francouzskou kosmetikou GERnétic, celotělové zábaly (detoxikační, proti celulitidě), zeštíhlující programy, lymfatické masáže, relaxační a zdravotní masáže, shiatsu a TČM, masáže pro těhotné, masáže a cvičení při neplodnosti, terapie.Prodej kosmetiky GERnétic a přípravků Diochi.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - papír, kancelářské a školní potřeby - čistící prostředky. Náhradní plnění.

Jsme E-shop s dámským, pánským a dětským módním oblečením, doplňky, obuví, spodním prádlem a kosmetikou. Pro náš obchod je typický velmi široký výběr značkových produktů, které pro vás neustále zlevňujeme! Značky: Armani, Calvin Klein, Carrera, Diesel, Guess, Lacoste, Levi’s, Puma, Versace a desítky dalších!

Jsme ryze česká firma, která vyrábí a prodává konopné oblečení, boty, doplňky i kosmetiku. Vyzkoušejte si výhody konopí, které dodává našim výrobkům specifické vlastnosti.

E-shop s drogerií z Německa. Dodáváme prací prostředky, aviváže, čisticí prostředky, sprchové gely, šampony a mnoho dalšího zboží. Německé výrobky jsou známy lepší funkcí a příjemnější vůní. Mimo široký sortiment nabízíme dopravu zdarma a osobní odběr v našem skladu.

Výroba a prodej jednorázových dětských plen, plen pro dospělé, přebalovacích podložek, vlhčených ubrousků a pod.

Prodej přírodní a bio kosmetiky a ekodrogerie.

Výroba, e-shop - bylinná mýdla podle originálních receptur. Kurzy a workshopy výroby přírodní kosmetiky.

Jsme zelená apatyka, prodávající jedinečné bylinné preparáty p.Emila Václava Havelky a další tinktury, kapsle, čaje od renomovaných výrobců. Dále pak nabízíme přírodní léčebnou kosmetiku, něco málo ze zdravé výživy a v neposladní řadě i poradenskou činnost. Klienti mohou nově využít i náš eshop.

EPIDERMA - speciální dermokosmetika je ryze českou značkou, která přichází se svými prvními výrobky pro problematickou pleť s akné, ekzémy a lupénkou. Značka Epiderma dermokosmetika se profesionálně zabývá ošetřením a zklidněním problematické pokožky za pomocí své protizánětlivé a regenerační kompozice Betuldiol®, která je předmětem patentu ...

Jsme rodinná firma, která se zabývá prodejem kosmetiky do profesionálních kadeřnických a kosmetických salonů i Barber shopů.