Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Certifikované studio Oriflame: - prodej kosmetiky Oriflame.

Služby: -solárium. Maloobchod,prodej: -kosmetika: solární AVON -dámské spodní prádlo -ponožky -dětský textil -dekorativní předměty -dekorativní svíčky (včelí vosk) -masážní a relaxační křeslo.

Velkoobchod, distribuce: -potraviny: -trvanlivé mléko -tuky, oleje -slané pečivo, pochutiny -sušené ovoce, cereálie -nápoje, káva, čaj, sirupy -cukrovinky -instantní potraviny -koření -luštěniny, těstoviny, rýže, mouka -cukr, sůl -krmivo -drogerie -mléčné výrobky.

E-shop: - kancelářské potřeby - kuchyňské spotřebiče - karnevalové kostýmy - bytové doplňky - drogerie

Dodávka, prodej: - produkty pro kosmetickou a estetickou medicínu (chemické peelingy, mezoterapie, biorevitalizace, profesionální peptidová kosmetika a další)

Internetový obchod, e-shop: - doplňky stravy, vitamíny - přírodní kosmetika.

Ambasador značky Prouvé od r. 2018. V sortimentu naší firmy najdete parfémy Prouvé, molekulární parfémy Prouvé, kosmetiku pro vegany, parfémovanou drogerii a dekorativní kosmetiku.

Prodej: - produkty Atemfrisch (zubní pasty, kartáček, ústní roztoky...)

Společnost RODOSPOL s.r.o. z Prostějova poskytuje velkoobchodní prodej čistících a úklidových prostředků, průmyslové chemie, desinfekce, ale také drogerie a papírenského zboží. V našem velkoobchodě naleznete vše potřebné jak pro úklid komerčních prostor, tak i na úklid zdravotnických zařízení či komunálních zařízení apod. U společnosti ...

Ájurvédské rodinné lázně. Prodej - BIO kosmetika - ajurvédské koření - čaje - BIO potraviny, koření, čaje - akční balíčky, dárkové poukazy. Kurzy: - vaříme dle ájurvédy - Ajurvédské masáže a kosmetika - přednášky na objednávku - pro nastávající matky - pro kojící matky s dětmi.

Distributor čistící a úklidové techniky. Prodej: - profesionální čistící a úklidová technika - distribuce výrobků pracovních obleků - výrobky pro osobní hygienu - průmyslové utěrky - malá úklidová technika - rohože - textilní, gumové, průmyslové, bazénové, hliníkové, schodové, dezinfenkční.

Prodej, e-shop: - zboží z Portugalska - olivový olej - víno - mýdlo - keramika - výrobky z korku.

Prodej, e-shop - drogerie - úklidové potřeby - dezinfekce. Kancelář - adresa: Brdičkova 1878, 155 00 Praha 5 - Lužiny.

E-shop - parfémy - parfémové vody - parfémové oleje.

Služby: -kosmetické poradenství -kurzy. Prodej: -kosmetika -oděvy, prádlo.

Internetový obchod, e-shop: - lázeňské produkty, wellness: - rašelinové obklady, zábaly, koupele - masážní oleje, emulze, lávové kameny - koupelové přípravky pro balneoterapie - esence do sauny, parní lázně.

Internetový obchod, eshop, prodej: - velké a malé spotřebiče - vestavné spotřebiče - notebooky, tablety, PC - mobily, nositelná elektronika - TV, audio-video - foto, kamery - dílna, zahrada - auto/moto - dům, domácnost - sport, outdoor - péče o dítě - hračky, školní potřeby - parfémy. Osobní odběr zdarma ve výdejních ...

Společnost Aneta Librová - Eko Brouček se zaměřuje na internetový prodej kojeneckých potřeb, dětského oblečení, ekologické drogerie a kosmetiky i těhotenské módy. Najdete u nás široký sortiment dětských látkových plen, osušky, ekologické hračky a další potřeby pro miminka. Naše výdejní místo se nachází v Brně, městská část Bystrc na ulici ...

E-shop: - solária - kolagenária - trubice - vibrační desky - kosmetika