Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Dopřejte Vaší pleti a vlasům stejný luxus jako v profesionálním kaadeřnictví nebo kosmetice. S prvním salónním boutiquem od centra krásy BeautyShape to není nic těžkého. Navštivte naše stránky a zůčastněte se výhodných cenových i dárkových akcí.

dovozci a distributoři brazilského keratinu Cadiveu Brasil Cacau Dopřejte Vaší pleti a vlasům stejný luxus jako v profesionálním kaadeřnictví nebo kosmetice. S prvním salónním boutiquem od centra krásy BeautyShape to není nic těžkého. Navštivte naše stránky a zůčastněte se výhodných cenových i dárkových akcí.

KR institut Zlín svým klientům poskytuje tu nejkvalitnější péči o jejich pleť, ruce, nohy i celé tělo. V institutu provádíme facelifting, chemický peeling, odstranění jizev, strií, hyperpigmentace, permanentní make-up, prodlužování řas i kompletní kosmetické ošetření pleti. V Kosmeticko - regeneračním institutu poskytujeme i kosmetické a ...

Zprostředkování obchodu a služeb, kosmetiky Oriflame.

Prodej: - kosmetika Oriflame

Prodej bylinek, čajů, vitamínových a minerálních doplňků stravy, výrobky z ovčí vlny, (přikrývky, polštáře, oblečení, doplňky...), přírodní kosmetiky.

Kadeřnický salon, kadeřnictví: -dámské, pánské. Služby: -veškeré kadeřnické: -melírování -regenerační kůry, regenerace -barvení technikou American Colors. Maloobchod, prodej: -vlasová kosmetika Wella.

Internetový obchod, e-shop: - zdravá výživa - potravinové doplňky - byliny - koupelové soli.

Prodej - kosmetika SALOOS Prodej - keramika Prodej - čaje - koření - káva - čokoláda Kosmetické služby - ošetření pleti - masky - zábaly - depilace - barvení řas - kosmetické masáže Masérské služby - masáže zad (rekondiční, lávovými kameny)

E-shop: - šperky - dřevěné hračky - éterické oleje

Levandulova.cz E-shop - kosmetika - levandulový olej, mýdla - levandulový parfém.

E-shop - dámské oblečení - dětské oblečení - Bio kosmetika - drogerie - bytový textil - hry, hračky.

Prodej: - přírodní kosmetika - bylinné produkty. Poradenství

Výroba a prodej pracích a čisticích prostředků. E-shop - drogistické zboží, drogerie - prací prášky - čističe - vše na úklid - prostředky na mytí nádobí - desinfekční prostředeky.

Internetový obchod, e-shop: - kosmetika, drogerie.

Výroba a prodej ekologické čisticí, desinfekční a mycí prostředky - eshop. Nabídka pro profesionální použití a domácnost. Prodáváme a distribuujeme tyto produkty: - přípravky na mytí oken, nádobí, podlah, praní prádla - osvěžovače vzduchu - kosmetické přípravky - autokosmetiku - přípravky na hubení lezoucího hmyzu. Čistící ...

Výroba čisticí a mycí prostředky: - tekuté prací prostředky - průmyslové čistící prostředky - avivážní a apretační prostředky - abrazivní čisticí prostředky - tekutá mýdla - autokosmetika - mazlavé mýdlo - mycí pasty - dezinfekční prostředky - tekutá hnojiva.

E-shop: - masážní přípravky - tejpovací pásky - masážní stoly, židle - chladící přípravky, boxy - obvazy, náplasti

Stěžejním program společnosti ANIKA - ČR s.r.o. je vývoj a výroba vlastních kosmetických produktů, ale i kosmetiky pro jiné subjekty pod jejich názvem. Náš výrobní program zahrnuje gely, krémy, masti či emulze plněné do rozprašovačů, dávkovačů, lahviček, kelímků nebo tub. Vývoj kosmetických přípravků zajistíme včetně schvalovacího řízení. Sídlíme ...

Prodej: - ekologická drogerie a kosmetika od společnosti Dedra Innovations - bytové doplňky a dekorace - zboží pro kompletní péči o vás a o váš domov.