Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Prodej: - drogerie - kosmetika - papírnictví - hračky - domácnost - barvy a laky.

Výroba: - aerosolových sprejů Produkty: - vlasová kosmetika - instekticidní spreje a repelenty - bytová chemie - tělová kosmetika - autochemie a technické spreje - opalovací kosmetika.

Výroba: - čisticí a odmašťovací prostředky pro průmysl i domácnost

E-shop, prodej: - přípravky proti lupům - produktové řady Služby: - vyšetření z kapky krve - program Metabolic balance - měření tělesného stavu a kondice - prodlužování Hair Talk - lepící pásky - analýza prvků z vlasů.

Výroba: - kosmetických přípravků - čistících a leštících přípravků - mýdla.

Výroba, prodej: -bytová chemie: -namáčecí, prací, bělicí prostředky -čistící, konzervační prostředky -kartonáž včetně dvoubarevného potisku -kartonáž potahovaná -krabice z lepenky vlnité a hladké s potiskem flexoprint pro průmysl, potravinářství, cukráře, aj. -krabice skládací a víkové, mřížky, vložky, výseky -kožená ...

E-shop: - kosmetika - parfémy - zubní kartáčky - mýdla.

Prodej, e-shop - přírodní kosmetika.

E-shop: - ústní vody - zubní, mezizubní, elektrické kartáčky - mezizubní péče.

Internetový obchod, e-shop: - Ajurvédské produkty, kosmetika, doplňky stravy - vonné tyčinky.

Výhradní distributor společnosti Renapur Ltd, která se zabývá výrobou a prodejem speciálních přírodních prostředků na ošetřování veškerého koženého zboží.

Prodej: - plenky a přebalování - EKO drogerie - zdravá dětská kosmetika

PŘÍRODA JE DOKONALÁ, PROTO SE JÍ INSPIRUJEME. Síla je v přírodě, která nás obklopuje. PhMr. Karel Havlík dobře věděl, že namáhané a poškozené pleti nejlépe pomůže právě sama příroda. Při výrobě našich kosmetických produktů čerpáme z čisté přírody, respektujeme ji a snažíme se od ní poučit. Bylinky, které zpracováváme, si s láskou sami pěstujeme ...

E-shop Prodej: - česká přírodní kosmetika - arganová kosmetika - kyselina hyaluronová

Prodej: - originální produkty značky P. Jentschura

Diva - shop - amulety - kosmetika s léčebnými drahokamy

E-shop: Prodej: - přírodní kosmetiky - biokosmetiky

Výhradní dovozce, prodej, e-shop: - luxusní přírodní kosmetika Biorganica.