Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Prodej kosmetických přípravků a přístrojů.

Internetový prodej kosmetických produktů. Nabízíme řasenky, séra a kamínky na řasy, umělé řasy, přípravky na dekolt a krk, dále oční krémy, masky.

Prodej kosmetických přístrojů, chemických peelingů a produktů dermokosmetiky. Pořádání školení pro kosmetičky.

Kosmetické studio. Kosmetické služby pro ženy i muže: - ošetření všech typů pletí - líčení - permanentní prodlužování řas - manikúra - peeling. Prodej: - tělová kosmetika - dárkové poukazy.

Provoz eshopu Anekupto.cz -doplňky stravy -kosmetika

Distribuce profesionální vlasové kosmetiky Wella (pro kadeřnické salony) a značkového vybavení kadeřnických salonů nábytkem a vybavením Welonda. Služby: - distribuce profesionální vlasové kosmetiky Londa v České republice jako divize firmy Wella. Londa kosmetika je určena pro užití v kadeřnických salonech. Prodej je zajišťován ...

Internetový obchod, e-shop: - kosmetika z Mrtvého moře.

Prodej, e-shop - přírodní kosmetika RYOR - dekorativní kosmetika, líčení - přípravky na vlasy, pleť, tělo. Kamenná prodejna: Nerudova 908, 500 02 Hradec Králové 2

Internetový obchod s drogistickým zbožím, který nabízí čistící a úklidové prostředky. Dále prací prášky, aviváže, pleťovou a tělovou kosmetiku, deodoranty, antiperspiranty, dárkové kazety a další. Vše pro čistotu vašeho domova.

Kosmetická poradna a prodej přírodní kosmetiky.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

E-shop, internetový obchod s kosmetikou - kosmetické přípravky - čistící krémy, mléka.

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářské potřeby - obalové materiály - úklidové prostředky a pomůcky - školní a umělecké pomůcky a další.

Prodej: - čistící a dezinfekční prostředek EcoBest

Úklidová firma Geisler vám poskytne profesionální jednorázové, pravidelné a dlouhodobé úklidové služby domácností a firem. Jsme zde pro vás již od roku 1997, díky čemuž vám naši prověření pracovníci zajistí ty nejkvalitnější služby a to nejen v Olomouci a Brně, ale také v rámci celé České republiky. Naše úklidová firma se zaměřuje na: - ...

Prodej, e-shop - kosmetika - parfémy - dekorativní kosmetika.

E-shop, internetový obchod - dárkové předměty - bytové doplňky - úklidové pomůcky a potřeby.