Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Internetový obchod - kosmetika - šperky - dárkové zboží - moderní obrazy - bio krby

Export, import, distribuce: - drogistické zboží.

Internetový obchod, eshop: - produkty pro úsporu vody - perlátory - EKO drogerie.

Potraviny Kučerová - Bala - prodej potravin, drogerie, denní tisk a dárkové zboží.

Prodej, obchodní zastoupení, e-shop: - čistící prostředky Star Brite - prostředky pro čištění a údržbu lodí, karavanů - prostředky pro údržbu zahradního nábytku. Obchodní zastoupení Star Brite v České republice a na Slovensku.

Certifikovaný distributor - profesionální líčidla pro divadlo, film, televizi, video, foto - vizáž, beauty & fashion, body art - pomůcky a materiály pro maskéry a vlásenkáře - vybavení pro vizážisty.

Prodej, dodávka: - zubní pasty, ústní vody, bělící přípravky, péče o rovnátka, elektrické přístroje a dentální přípravky.

Internetový prodej, e-shop: -ekodrogerie -přírodní kosmetika -hygienické potřeby -ekologické láhve -tašky a sáčky -nádobí -nádoby a obaly -koše a pytle na odpad -kancelářské potřeby

Prodej, e-shop - kosmetika, kosmetické přípravky.

Dodávka, prodej: -pomůcky první pomoci -hygienický materiál -vyšetřovací rukavice -kosmetika

Služby: -kurzy nehtové kosmetiky Dodávka, prodej: -gelové barvy -ozdoby na nehty -nástroje

Internetový prodej, e-shop: -osvěžující ice gel napomáhá regeneraci organismu

Distribuce kosmetiky, čisticích a hygienických prostředků.

Pracovní oděvy: - základní sortiment (montérky, vesty, kombinézy, zimní oděvy) - bílý program - široký sortiment pracovních rukavic, pracovní obuvi, respirátorů, brýlí, ochranných štítů, přileb - možnost zakázkového šití dle požadavků zákazníka včetně loga - pracovní obuv - pracovní rukavice - ochranné pracovní pomůcky. Obalový ...