Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Činnost organizačních a ekonomických poradců

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.04.2015 do 31.12.2099 Výhradní dovozce, distributor, prodejce kosmetika EVERDRY pro ČR - konkrétně antiperspiranty: -suchá podpaží i jiné části těla za 3-4 dny -vhodné pro jedince mající silné pocení, problém hyperhydróza -vysoce účinný, nově vyvinutý antiperspirant -rychle a ...

přerušení: od: 30.9.2014 Prodej kosmetiky ORIFLAME péče o pleť, parfémy

přerušení: od: 1.9.2013 Internetový prodej léčebné kosmetiky a doplňků stravy. E-shop.

PROVOZ ESHOPU POZASTAVEN NA DOBU NEURČITOU, Distributor vlasové kosmetiky BES. E-shop s vlasovou kosmetikou.

přerušení: od: 31.10.2009. Internetový obchod - prací prášky - aviváže.

datum zániku: 12.2.2010 Prádelna a čistírna. Sběrna prádla a šatstva. Prodej tekutých hygienických a čisticích přípravků.

zánik poslední živnosti: 4.4.2012 Výhradní dovozcem pestrého italského drogistického a kosmetického zboží značek: -SOFT -SCANSA FATICHE -BAGNO MANIA -FLY FLOWERS -NEW FIX -FITNESS FOR MAN.

zánik poslední živnosti: 15.8.2013 Velkoobchod, maloobchod: -drogerie, drogistické zboží -hygienické potřeby, zboží -papírenské výrobky.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Bronislav Výmola se zaměřuje na výrobu a prodej vín, poskytuje ubytování ve vinařství a provozuje obchod se smíšenými potravinami.

Tel.není aktuální. Výhradní dovoz a velkoobchod hraček, hračky a sportovní potřeby: -dětské sportovní potřeby patřící do hraček: -kolečkové brusle, skateboardy -chrániče, přilby, přilba -hokejky, hokejka -míče, balóny -šipky -badminton, stolní tenis, ping-pong -švihadla, švihadlo -dětské stany, dětský stan -nabídka letního ...

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY. Velkoobchod, dovoz, distribuce: -kosmetika PORZELACK. Maloobchod: -čistící, průmyslová chemie -stroje, příslušenství. Teoretické i praktické školení na zřízení středisek profesionálního ošetření vozidel, s podporu přímého dovozce.

Specializovaný maloobchod