Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Prodej, distribuce, služby: -potraviny -drogerie -byty, chalupy -kancelářské prostory. Balené potraviny: -rýže -cukr -olej - slunečnicový olej. Prodej, pronájem bytů přímo od majitele.

Prodejna smíšeného zboží: - drogerie - kosmetika - potraviny.

Velkoobchod: -kadeřnické potřeby -vlasová kosmetika značky Schwartzkopf, Vitality's, Revlon, Wella, Goldwell, Ewald, Indola, Selective Matuschka International, Londa, Gestil, Bellazi, Joanna-Viki -nábytek Bellazi -nůžky Solingen, Jaguar -vysoušeče Valera, Velecta -stříhací strojky Oster -kosmetika Revital Ryor, Queen Hellen, Medin ...

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Prodej: -potraviny -zboží denní potřeby.

Profesionální přístrojová pedikůra vhodná a bezpečná nejen pro diabetiky, lidi s poruchou srážlivosti krve a těhotné ženy. Rovnání zarůstajících a zhuštělých nehtů. Nehtová rovnátka- ortonyxie. Modeláž nehtů na nohou gel lakem. Prodej přírodní kosmetiky, potravinové doplňky Finclub, CaliVita.

Maloobchodní prodej drogérie, barev, barva, laků.

Prodej, eshop: -kadeřnické potřeby. -vlasová kosmetika. -žehličky, kulmy, nůžky na vlasy.

Kosmetikarna je e-shop nabízející produkty na prodlužování řas (umělé řasy, lepidla na řasy, atd.), péče o řasy a obočí. Zboží na permanentní make up a to zejména kvalitní barvy na permanent. Dále je to kvalitní kosmetika (na vrásky a stárnoucí pleť).

Masérské služby: - sportovní a rekondiční masáže - medová masáž - Breussova masáž. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - přírodní bio kosmetika Salus/Saloos: - balzámy, peelingy - tělové a masážní oleje, sprchové a koupelové oleje - mateřská a dětská péče - aromaterapie - aroma roll-on.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie.

Maloobchod, prodej: - ovoce, zelenina - potraviny - drogerie.

Služby: - kadeřnictví E-shop: - vlasová kosmetika firmy WELLA

Obchodní síť ENAPO. Prodej, maloobchod: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Maloobchod, podej: -smíšené zboží.

Prodej potravin, masa, masných výrobků a drogistického zboží.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Prodej: - potraviny a smíšeného zboží.

Maloobchodní prodej smíšeného zboží.

Prodej: - smíšené zboží Restaurace