Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Velkoobchod: -hračky, společenské hry -sportovní zboží -papír, papírenské výrobky -drogerie.

Svatý Sedláček, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej konopné kosmetiky a léčivých přípravků z konopí.

Firma NAPPY s.r.o. se zabývá prodejem dětských plenek, plen pro dospělé a jednorázových plenkových kalhotek pod značkami NAPPY a NANCY. Také u nás zakoupíte dětské vlčené ubrousky k ošetření pokožky dítěte. Výroba, prodej, eshop: - plenky, plínky, pleny - jednorázové dětské plenkové kalhotky NAPPY - tréninkové kalhotky - dětské ...

AROMASHOP s.r.o. se zaměřuje na prodej biokosmetiky, čajů a bylinných produktů.

Ostrov pro rodinu s.r.o. se zaměřuje na prodej kosmetiky, hraček, zdravé a kojenecké výživy, barefoot obuvi a mnoho dalšího.

VEBAS holding s.r.o. provozuje e-shop s opalovací kosmetikou.

Eva Eyera se zaměřuje na prodej parfémových olejů.

Botanico, prodej přírodních produktů. Bylinné sirupy, čaje, kosmetika, lahůdkářství, med, doplňky. E-shop. Ordinace praktického lékaře pro dospělé Arbesovo náměstí 6, 796 01 Prostějov

E-shop s úklidovými pomůckami. Pomůcky pro úklid je možné zakoupit i v kamenné prodejně v Prostějově. Prodej úklidových vozíků, pomůcek na mytí oken a podlah, ometače prachu a pavučin. Dodáváme odpadkové pytle a sáčky, dávkovače na toaletní papír, mýdla.

Internetový obchod se zbožím na zahradu i do domácnosti. Zákazníci mohou objednávat venkovní dlažbu, pletiva a sítě, pomůcky pro psy, krmítka pro ptactvo, respirátory, úklidové rukavice, dezinfekční prostředky, vybavení do dílny apod.

Prodej kosmetických produktů pro péči o pleť a tělo. Sortiment zahrnuje produkty pro odlíčení a čištěné, péči o oční okolí, hydrataci, regeneraci, pigmentaci, vrásky, citlivou nebo aknózní pleť. Možnost velkoobchodní spolupráce. Kosmetika pro kosmetické a estetické salóny a dermatology.

Prodej: - originální značkové parfémy - toaletní vody - dárkové sady - kosmetika. Značky: - Dior, Chanel, Hugo Boss, Calvin Klein a mnoho dalších.

Firma Botanico se zabývá ruční výrobou přírodních produktů. vyrábíme bylinnou kosmetiku a sirupu, dezinfekční a čistící prostředky. Připravujeme čajové a kořenící směsi. Balíme dárková balení s našimi produkty. Provozujeme také lahůdkářství a kavárnu.

Výrobce a prodejce čistících a úklidových prostředků s nano efektem. Prodej přípravků pro úklid domácnosti i profesionálních úklidové firmy a gastro. Dodávka ochran pro různé typy povrchů, které zamezují usazování nečistot. Produkty jsou biologicky odbouratelné, vyrobené v České republice.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Bylinář a diagnostik Kamil Duraj. Bylinka-Kamil Duraj je eshop 53leteho léčitelé z Petrova nad Desnou u Šumperka. Kromě kamenného bylinařství, které provozuje v Šumperku na ulici M.R.Štefánika 8 je znám především jako diagnostik tělesného u duševního zdraví. Jeho poradny jsou umístěny v Praze, Ostravě, Brně, Zlíně a Šumperku. Zájem o jeho ...

LITWORK s.r.o. se zaměřuje na kompletaci, balení a dodávání pásků proti komárům.

Jiří Krestýn provozuje drogerie a prodává různé kosmetické produkty.

Výroba, prodej: - včelí med - svíčky - kosmetika - včelí vosk.

Neověřeno Prodej: -drogerie -barvy -laky.

Ing. Dušan Slezáček se zaměřuje na prodej přírodní a solární kosmetiky a fotografického příslušenství.

Provozujeme luxusní solární studio. K dispozici je 7 moderních solárií. Dále nabízíme prodlužování řas metodou řasa na řasu či formování postavy díky moderní vibrační plošině FLABéLOS. Prodáváme solární kosmetiku.

Hypermarket Maloobchod, prodej: -potraviny -průmyslové zboží -drogerie -oděvy.

Kadeřnictví: - dámské, pánské, dětské účesy - společenské a svatební účesy - kadeřnické služby - vlasové poradenství - prodej profesionální vlasové kosmetiky

Velkoobchod a rozvoz potravin: - mražené, chlazené. mléčné výrobky - drogerie a drogistické potřeby - koloniál - čerstvá zelenina - nealko nápoje.