Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Již více než 20 let působí Mark Distri, spol. s r. o. jako úspěšná distribuční společnost na trhu s kosmetickými značkami, potřebami pro malé děti a zdravotními výrobky.

Produkty BOBSON: - osvěžovače vzduchu - dávkovače vůní - FRESHPRODUCTS - vonné vložky - sítka a tablety do pisoárů - vůně a gely - dávkovač mýdla a vůně v jednom - QTS - dávkovače mýdla, pěny, abrasiva - zásobníky toal. papírů a hygien. sáčků, - GFL - hotelová kosmetika. Dále sušiče, fény, úklidové vozíky.

Prodej: - produkty pro zdravý životní styl - kvalitní biopotraviny, regionální farmářské výrobky, bezlepkové potraviny, výrobky systému Fair Trade - ekologicky šetrné čistící prostředky - přírodní kosmetika.

Mycí linka NERTA: -bezkontaktní pěné mytí vozidel -kartáčové mytí nákladních vozidel TIR, BUS Dezinfekce vozidel: -potravinářských a jiných. Dezinfekční přípravky MIKA. Platba: -hotově -CCS -fakturou pro smluvní smluvní partnery.

Společnost Detail - DDHH s.r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem roušek, antibakteriálních gelů a dezinfekce. Nabízíme respirátor třídy FFP2/KN95, kvalitní provedení tvaru pro lepší a uživatelsky přívětivé nošení, certifikovaná kvalita materiálu. Jednorázové roušky v baleních po 100 kusech. Antibakteriální a antivirové gely 100ml a ...

Společnost EWOPHARMA, spol. s.r.o. prodává vlastní léky jak na předpis, tak také volně prodejné. Zajišťujeme také farmaceutickým společnostem úspěšný vstup na trhy ve střední a východní Evropě & Švýcarsku. Léky na předpis se soustředí na tři segmenty: nemocniční speciality, niche generika, orphan drugs & léky na vzácná onemocnění. V oblasti ...

Naše firma byla založena v roce 2016 a je zaměřena na gastro obaly a hygienu. Našim klientům nabízíme obalový materiál, jednorázové nádobí a potřeby pro hygienu a úklid.

Obchod a eshop s přírodní korejskou kosmetikou.

Obchod na Novodvorské ulici v Praze 4 s potravinami a drogistickým zbožím v akci.

Prodej a internetový katalog prostředků k řešení havarijních situací. Nabízíme: - těsnící prostředky - průmyslové rohože a utěrky - olejové a odpadové hospodářství - sorbenty sypké i textilní - značení, zrcadla, značky - ochranné pomůcky - odmašťovací stoly a bezpečnostní nože.

Prodej hygienických pomůcek. Dodáváme bytové vůně, profesionální úklidové systémy, bytovou drogerii, kosmetiku a ochrannou pracovní kosmetiku, hotelový program, dávkovače a zásobníky, obalový materiál, textilní čistící útěrky.

Prodej drogistického zboží a zdravé výživy. Prodejny: Hybernská 1002/12 110 00 Praha-Nové Město Telefon: 222244950 Vodičkova 699/30 110 00 Praha-Nové Město Telefon: 224215989 Karlovo nám. 292/14 120 00 Praha-Nové Město Telefon: 224923067 Francouzská 171/28 120 00 Praha-Vinohrady Telefon: 222517645 Tylovo nám. ...

Výroba čistě přírodních čisticích prostředků, bio drogerie a přírodní kosmetiky pod zn. CLEANEE a ISOKOR Další sortiment: - nanoimpregnace na pevné povrchy, textil nebo dlažbu, fasády, střechy a dřevo.

Vároba, distribuce, prodej konopných produktů: - konopná kosmetika - konopné potraviny, suvenýry - CBD kytky, oleje.

Kosmetické centrum na Praze 3 v Krásově ulici č.36. Nabízíme: - prodej výrobků Avon - registrace nových Avon lady - možnost zasílání balíčků pro Al - registrace nových Sales leaderů - masážní studio - kosmetické studio. Dále Vám můžeme nabídnout: - kosmetiku se slevou - získání dárků - registrace je zdarma - 100% ...

Internetový obchod pro kadeřníky a kadeřnické salóny s kadeřnickými potřebami a profesionální vlasovou kosmetikou. Velkoobchod, maloobchod, internetový prodej: - profesionální vlasová kosmetika - kadeřnické potřeby - vlasové doplňky, pomůcky k péči o vlasy. Služby - kompletní servis pro začínající i profesionální kadeřníky - ...

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. Zprostředkování obchodu a služeb, pořádání kurzů, školení, výroba kosmetických přípravků. E-shop s bio a dermokosmetikou Biotrade Cosmeceuticals a Phytoessence Biocosmetics. Úprava webových stránek, korektury textů.

Prodej, eshop: - CD - DVD - knihy - hry - parfémy - čaj, káva - domácnost.

Jsme přímý dovozce produktů z Mrtvého moře z Jordánska. Dovážíme sůl a bahno z Mrtvého moře. Zpočátku se činnost našeho sdružení zaměřila do oblasti velkoobchodu a zásobování kosmetických firem. Postupně byl okruh odběratelů rozšířen o vybrané lázeňské provozy, sanatoria a lékárny. Přírodní minerální sůl z Mrtvého moře, druh "karnelit" ...

Dovoz-import, distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej: - prostředek proti plísni SCHIMMEL STOP vhodný na odstranění plísně na stěnách, ve spárách mezi dlaždicemi, v problémových rozích obytných místností, kuchyní, koupelen a sklepů. - čistící prostředky proti všem organickým nečistotám - impregnace - prostředek na mytí skel s lotosovým ...

Jsme dodavatelem čistě přírodní kosmetiky. Libí se Vám čistě přírodní gel Herbal Balsam na tolik, že ho chcete nabídnout Vašim zákazníkům? Chcete se stát naším partnerem? Zaručujeme: - rychlou dodací lhůtu - vysoké marže - skvělé marketingové materiály

Internetový prodej, e-shop s kosmetikou z Mrtvého moře: - koupelové přísady a sole - mýdla - tělové mléka - sprchové gely - bahno - slaná voda - šampóny - kondicionéry - čistící gely.

Prodej, e-shop: - levandulové pytlíčky a polštáře - levandulové delikatesy - přírodní kosmetika, parfémy - mýdla - svíčky, dekorace - francouzské nákupní koše.