Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Společnost TRAVEL FREE, s.r.o. provozuje síť maloobchodních prodejen GLOBAL TRAVEL FREE prodávajících za výhodné ceny kvalitní a značkové zboží na hraničních přechodech České republiky. Tyto prodejny navazují na předchozí projekt Duty Free a sortimentem prodávaného zboží se tomuto projektu také velmi podobají. .

Prodej, internetový obchod - přírodní kosmetika Prodej, internetový obchod - potravinové doplňky - přírodní vitamíny Internetový obchod - přírodní vitamíny, kosmetika, potravinové doplňky

Prodej a distribuce profesionální vlasové kosmetiky pro použití v salonech. Nabídka vzdělávacích programů pro kadeřníky.

Společnost ROSSMANN představuje dominantní síť prodejen drogerie - parfumerie. Sortiment: -kosmetika -vlasová kosmetika -dekorativní kosmetika -parfumerie -drogerie: -prací prostředky -čistící prostředky -domácí potřeby -vlasová galanterie -potrava pro zvířata -farmacie.

Internetová nákupní galerie, která v Česku patří mezi zavedené značky. Za dobu působení na trhu zde nakoupily již stovky tisíc zákazníků. Nabízí široký sortiment zboží, například spotřebiče, audio, video a foto techniku, mobily, počítače, potřeby pro děti a domácnost, chovatelské či sportovní potřeby, vybavení pro dům i zahradu, parfémy, hodinky ...

Výroba - kosmetika obsahující ženšen E - shop - kosmetika obsahující ženšen zubní pasty, ústní vody, šampony - ženšenové tablety GINAX Dovoz - extrakt čínského ženšenu

Provozujeme internetový obchod s pleťovou i vlasovou kosmetikou a šperky..

Prodej vlasová kosmetika REDKEN, WELLA Kadeřnictví

Prodej - solární kosmetika ORANJITO Pedikúra - manikúra - modeláž nehtů

Prodej - kosmetické přípravky GARNETIC, ALCINA - BIO kosmetika bez konzervantů DR. GRANDEL Kosmetické studio - kosmetické služby - vizážistika - barevná typologie - péče o obličej, krk a dekolt - úpravy a barvení obočí a řas - poradenství typu pleti - kůry omlazující, vypínací, hydratační Kurzy - ...

Velkoobchod - gastro zařízení Údržba, správa - nemovitosti Velkoobchod - čistící prostředky Úklidové služby - pravidelné a speciální úklidy.

Vývoz farmaceutických a kosmetických substancí, intermediátů a chemických specialit. Lupénka - Psariazol - prodej kosmetiky Vývoj syntéz ve spolupráci s pracovníky vysokoškolských pracovišť.

Velkoobchod, prodej: - kosmetika Ahava Výhradní dovozce léčebné kosmetiky z velbloudího mléka CAMÉLK a z Mrtvého moře Ahava - tělová, obličejová a vlasová kosmetika vhodná pro suchou, poškozenou pleť s hojivými a regeneračními účinky, na akné, lupenku a vrásky.

Výdej léků, kosmetiky Doliva, měření tlaku. Specializace na antimalarika - Malarone a Lariam. Věrnostní bonusy. Příprava mastí na předpis.

Služby: -ultratenké povrchové úpravy pomocí tekutého skla. Tekuté sklo patří mezi sedm vymezených oborů nanotechnologie. Ultratenká vrstva v síle cca 100 nanometrů nanesená na jakýkoliv povrch zcela změní jeho vlastnosti. Takto ošetřený povrch se po aplikaci stane: -snadno čistitelný -nečistotu odpuzující -chráněný proti korozi, ...

Eshop s tradicí a kvalitními službami nabízí originální parfémy a kosmetiku známých světových firem. Jsme certifikovaný obchod, nabízíme rychlé doručení, zboží expedujeme z vlastního skladu.

Výroba: - prací prášky Tix, Ariel, Bonux, Bold, Tide, Vizír - čistící přípravky Jar, Fairy, Mr Proper - aviváže Lenor, Azurit..

Dodávky hygienických potřeb pro úklidové firmy, administrativní budovy, sportoviště, restaurace a hotely.

Dovoz a distribuce obalů pro sterilizaci, provozních potřeb pro čisté prostory. Produkty: - oděvy pratelné - oděvy jednorázové - obuv - rukavice a návleky na prsty - obaly pro sterilizaci - utěrky pro čisté prostory - čistící tyčinky a válečky - utěrky průmyslové - čistící pomůcky a spreje - papír, etikety, pásky.

FLEXFILL s.r.o. je součástí mezinárodní korporace NCH, která zaujímá, díky působení ve více než 55 zemích na pěti kontinentech, vedoucí postavení v oblasti výroby a aplikací chemických výrobků na údržbu a opravy, a to se zaměřením zejména na průmyslové, komerční a institucionální uživatele. Flexfill disponuje moderním výrobním zařízením, které ...