Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Výhradní dovozce kosmetiky a doplňků stravy Mirra Lux.

Výroba a distribuce volně prodejných přípravků a léčebné kosmetiky v České republice. Naším posláním je uvádět na trh nové produkty, které efektivně pomáhají udržovat zdraví a dobrou kondici lidem, kteří chtějí o své zdraví aktivně pečovat.

Dovozce a prodejce kosmetických přístrojů a krému za skvělé ceny. Produkty: - laserové přístroje - žehličky na pleť - přístroje na hubnutí - detoxikace - výživové doplňky - krémy proti vráskám.

Zajistíme pro vás kompletní sortiment pro úklid a čištění. Produkty: - čistící stroje - mycí stroje - úklidová technika - čisticí prostředky - hygienický program - drogerie.

Prodej: - potravinové doplňky pro zdraví a prevenci, napomahají k léčbe nemocí a biokosmetiky.

Internetový obchod společnosti FM Cosmetics CZ, výhradní dovozce brandů přírodní italské kosmetiky. Naturální kosmetika nejvyšší kvality: - Frais Monde - péče o pokožku obličeje a těla, účinky termálního pramene - Frais Monde Terme di Répole - péče o pokožku obličeje a těla, kombinace termálního pramene a říčních řas - Exigeant - luxusní ...

Vlasové studio: - kadeřnictví - prodej solární a vlasové kosmetiky - modelace nehtů gelem.

Dodáváme biologické prostředky pro septiky, žumpy, lapoly, kanalizace, bazény - odstranění zápachu, zlepšení kvality odpadní vody. Bioclean pro septik a potrubí, Biodegreaser rozrušuje tuk, Biolagoon pro zahradní jezírka a Biofresh ničí zápach.

Účinná ekologická drogerie Eurona by Cerny pro zdraví dětí a na skvrny, šetrná péče o Váš byt, dům a zahradu. Velice účinné a přitom šetrné uklízení bez drhnutí, zdraví Vaší rodiny, alergie, astma, atopický ekzém, nákupy levněji, vzorky zdarma. Práce může být Vaším koníčkem.

Výhradní distributor produktů NIB+FAB. Prodej, e-shop: - kosmetické produkty.

Prodej, e-shop, servis: - mobilní telefony - datové kabely - hands free - držáky - nabíječky - SIM karty - příslušenství Bazar SERVIS Tel.č.: 739 630 280 H-MOBIL Vinohradská 142 130 00 PRAHA 3 Tel.č.: 606 820 254 H-parfem, prodej, e-shop: - originální značkové parfémy.

Zabýváme se prodejem zdravé výživy, potravinových doplňků a přírodní kosmetiky

Prodej bazénové chemie, příslušenství pro whirlpool, sauny a parní lázně, bazénové doplňky, saunová a parní aromata, čistící a dezinfekční prostředky.

Opravy, velkoobchod, maloobchod: - elektrospotřebiče Whirlpool. Záruční a pozáruční servis. Prodej čisticích prostředků a doplňků pro: - pračky - myčky nádobí - vaření.

Prodejce solárií megaSun a dalších značek, autorizovaný servis s dlouholetou praxí, výměna a prodej trubic do solárií. Prodej opalovacích krémů Art-Of-Sun, vlastní solární studio. Prodáváme a půjčujeme kosmetické přístroje k bezbolestné liposukci.

Prodej dámských i pánských orientálních oděvů, kosmetiky, bižuterie, koření, védské literatury a dárkového zboží.

Velkoobchod: - hygienické zboží - drogistické zboží - dávkovače, zásobníky, popelníky, koše - kartáčnické zboží, úklidové prostředky - balicí papíry, sáčky, pytle, tašky, krabice - obaly na potraviny, pohárky, příbory - kancelářské papíry, folie - kartony, krepový, uhlový, průklepový papír.

Autorizovaný dovozce profesionální kosmetiky pro kosmetické salony. Nabídka kurzů a školení.

Prodej: - pravé evropské vlasy - kvalitní kadeřnický materiál - pomůcky pro prodlužování vlasů metodami bellargo, micro-ring i keratinovými spoji.

Luxusní francouzská kosmetika. LK SERVIS je generálním zástupcem francouzských Laboratoires GERnétic Synthese pro prodej kosmetiky GERnétic na českém a slovenském trhu. více / podrobnosti.

Společnost SKARTIA ČR s.r.o. vznikla v roce 2000 přeměnou z fyzické osoby podnikající pod názvem A-CLASS PAPER, která byla založena v roce 1995. Po celou dobu nabízíme zákazníkům zboží a služby na kvalitní úrovni, tak aby s námi byli maximálně spokojeni.

Distribuce vlasové kosmetiky BES pro ČR. Nabídka kadeřnických pomůcek a zařízení pro kadeřnické a kosmetické salóny.

Zastoupení: - kosmetika zn. Nivea, Labello, Eucerin.