Na cesty náramkové sportovní či elegantní hodinky, naopak v domácnostech anebo kancelářích skvěle poslouží nástěnné či stolní digitální i ručičkové hodiny. Správné hodinářství vždy nabízí jak prodej, tak servis všech typů malých hodinek i velkých hodin.

Autorizovaný prodejce značek: Tissot, WENGER, Festina, Citizen, Casio, JACQUES LEMANS, STORM, LORUS.... Provozovna: OC Atrium, Dukelská třída 1713/7 500 02 Hradec Králové tel.:495510445

Carollinum s.r.o. je český distributor luxusního zboží: - hodinky - šperky - psací potřeby - kožené zboží - pánské oděvy a doplňky - brýle a další. Společnost provozuje síť prodejen v Praze a Karlových Varech: - boutique Montblanc - boutique Dunhill - hodinářství-klenotnictví Carollinum - víceznačkový obchod v ...

Hodinář. Opravy: - starožitné a věžní hodiny. Výroba: - ciferníky.

Prodej zlatých šperků, klenotů a hodinek, zakázková výroba snubních prstenů a provádění oprav šperků.

Prodej, oprava: - zlaté a stříbrné šperky - výkup zlatých zlomků - opravy a úpravy dle přání - zakázky z doneseného materiálu - exkluzivní a briliantové zboží i na zakázku - hodiny, hodinky, budíky.

Prodej, oprava: - zlaté a stříbrné šperky - výkup zlatých zlomků - opravy a úpravy dle přání - zakázky z doneseného materiálu - exkluzivní a briliantové zboží i na zakázku - hodiny, hodinky, budíky.

Prodej: - zlaté a stříbrné šperky - výkup zlatých zlomků - opravy a úpravy dle přání - zakázky z doneseného materiálu - exkluzivní a briliantové zboží i na zakázku - hodiny, hodinky, budíky.

Zlatnictví. Klenotnictví. Hodinářství. Maloobchod, prodej, opravy: - zlaté a stříbrné šperky - klenoty - hodiny, hodinky.

Zlatnictví. Hodinářství. Maloobchod, prodej, opravy: - šperky zlaté, stříbrné - hodiny, hodinky - výměna baterií - klenoty. Výkup zlata.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: - klenoty, klenotnictví - zlaté, stříbrné šperky - hodinky.

Prodej: - klenoty, šperky - hodiny, hodinky, budíky. Oprava, servis: - hodinek - budíků - starožitných hodin.

Hodinářství-prodej, servis: -hodinky -barometry -teploměry -meteorologické stanice.

Pobočka. Hodinářství, zlatnictví, klenotnictví. Maloobchod, prodej: - hodinky, hodiny - zlato, stříbro - šperky.

Pobočka. Hodinářství, zlatnictví, klenotnictví. Prodej, maloobchod: - zlato, stříbro - hodinky, hodiny.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - umělecké předměty - obrazy - zlato, stříbro - hodiny.

Výroba, prodej, servis: - zlatnické zboží, - hodinářské zboží.

Maloobchod, prodej: -zlaté náramky, řetízky a prsteny -bílé zlato s brilianty, safíry a zirkony -originální kolekce stříbrných šperků -zlaté, stříbrné a diamantové šperky -švýcarské hodinky JAGUAR a SWATCH -nová kolekce hodinek FESTINA, CLYDA, GROVANA -moderní hodinky z bílého kovu -porcelánové panenky -šperkovnice.

Maloobchod, prodej: -hodiny, hodinky -klenoty, bižuterie -značkový porcelán -zlato, stříbro.

Klenotnictví. Prodej: -zlaté řetízky -stříbrné šperky -zlaté a stříbrné hodinky -hodinky, hodiny, budíky, barometry. Ubytování ve dvou zařízených apartmánech: -www.appartments.ic.cz -tel. 777340214

Prodej: - stříbrných šperků a hodinek, - chirurgické oceli, - textilu a oděvů.

Prodej: -hodinky -zlatnické zboží. Internetový prodej.

Prodej: -šperky -klenoty, zlato -hodiny, hodinky -dárkové zboží -bižuterie. Hodinářské práce: -výměna byterií na počkání čtvrtek 9-15.30.

VÝROBA, PRODEJ: -osvitové hodiny -časové spínače mechanické i elektronické -hrací strojky -upomínkové a propagační předměty na zakázku včetně návrhu -medaile, řády, znaky, odznaky -štítky -přívěsky, otvírače -vlasové spony -devocionále, náboženské předměty -veškeré jmenovky PRÁCE: -doplňková strojní výroba -kovovýroba -různé ...