Baví vás hra na hudební nástroje? Pořídit si můžete kytary, baskytary, klávesy, bicí, dechové nástroje – flétny, tuby, fagoty, klarinety nebo smyčcové nástroje – housle, kontrabasy a violy. Nezapomeňte ani na hudebniny, tedy na noty a na hudební učebnice.

Houslař. Prodej, výkup, výroba, opravy a restaurování, komisní prodej: - smyčcových hudebních nástrojů.

Svým klientům nabízím opravy klavírů od drobných úprav až po kompletní servis. Rovněž se věnuji ladění pian v domácnostech, školách a poskytuji poradenství při nákupu či prodeji nástroje.

Opravy a ladění - piana PETROF Prodej a půjčovna - piana PETROF

Prodej: - hudební nástroje - ozvučovací a osvětlovací technika

Prodej a opravy hudebních nástrojů: -hudební nástroje-dechové, strunné i na splátky -hudební nástroje i na zakázku -prodej příslušenství (pouzdra, stojánky, struny aj.) -prodej not, zpěvníků, notových sešitů -veškeré opravy a ladění.

Bazar, servis, ladění, prodej: - hudební nástroje a příslušenství.

Dodávka a prodej - klavíry Yamaha - pianina Yamaha - digitální piana YAMAHA Ladění a opravy klavírů.

Houslařský ateliér. Seřizování, opravy a restaurování: - smyčcové nástroje housle, violy, violoncella, kontrabassy Stavba na zakázku: - housle - violy. Druhý houslařský ateliér: Jan Kužel - mistr houslař Čajkovského 39, 616 00 Brno po-pá 8-12, 13-16 tel.: 549 242 482 mobil: 604 793 195

Prodej: -hudební nástroje -audio i video kazety -CD, MC -gramofonové desky -noty, notový materiál -VDK nahrané i čisté.

Prodej hudebních nástrojů (např.: kytary, klávesy, bicí, repro, mikrofony) a příslušenství, ozvučovací technika, literatura a noty, opravy a servis, hudební škola Yamaha, hudební agentura, hudební produkce, komisní prodej a prodej na splátky. Zn.: Ibanez, Shure, Tama, Pearl, Korg, Roland, Behringer, Marshall, Fender. Opravujeme a seřizujeme: ...

Prodej, servis: -hudební nástroje -příslušenství. Internetový prodej, eshop.

Hudební nástroje, noty - prodej Hudební nástroje - opravy, ladění servis - varhany - klávesové nástroje.

Hudební nástroje a příslušenství. Bicí, kytary, baskytary, klávesy, zvuková a světelná technika.

Vítejte na stránkách mé firmy Čapek Bluegrass & Jazz Instruments, ve které již více než 26 let vyrábím banja a mandolíny. Díky tomu, že každý nástroj vycházející z mé dílny je ručně vyráběný originál, vyrobený jen z těch nejkvalitnějších materiálů a za využití zkušeností získaných za mnoho let praxe, můžu vždy ručit za kvalitu každého z nich. ...

Hudební nástroje, studio Dimenze. Prodej: - hudební nástroje - struny a další doplňky. Opravy a servis všech hudebních nástrojů.

Výkup - klarinety Servis - klarinety Prodej - klarinety - saxofony - zobcové flétny

Zboží pro dům, zahradu, zábavu a sport. Nabízíme široký sortiment domácích spotřebičů spotřebičů, nábytku a grilů. V nabídce máme také autopříslušenství, nářadí. Naleznete u nás také hudební nástroje a hračky.

Ladění a opravy klavírů, výkup a prodej nástrojů, odborné posudky a poradenství

Opravy, ladění: -strunné nástroje -klavíry. Zakázková ruční výroba: -kytary.

Půjčovna, prodej: -DVD. Bazar, prodej: -DVD -Play Station -CD.