Baví vás hra na hudební nástroje? Pořídit si můžete kytary, baskytary, klávesy, bicí, dechové nástroje – flétny, tuby, fagoty, klarinety nebo smyčcové nástroje – housle, kontrabasy a violy. Nezapomeňte ani na hudebniny, tedy na noty a na hudební učebnice.

Hudebniny. Prodej: -LP, CD, MC, kazety, kompakty, desky -videokazety.

Oprava, ladění, oceňování a prodej: - klavíry, piana. Soudní znalec.

Hudební vydavatelství a nakladatelství.

Prodej, opravy: - hudební nástroje.

Maloobchod, prodej: - hudební nosiče - CD, MC, videokazety. E-shop, internetový prodej.

Maloobchod, prodej, bazar: - nákup, výkup hlavně akustických hudebních nástrojů. Opravy všech akustických nástrojů - levně a rychle, nebo profesionálně.

E-shop Wolf Music: - www.wolfmusic.cz - hudební nosiče - hudební časopisy. E-shop je zaměřen hlavně na rockovou, alternativní, jazzovou a vážnou hudbu. Ostatní žánry jsou zastoupeny také, ale nepřevažují. Maloobchodní prodej, maloobchod: - vstupenky - hudební nosiče - hudební literatura - hudební časopisy - trička - doplňky.

Import, dovoz, velkoobchod, maloobchod, prodej: -zboží z Indie, Nepálu, Tibetu a zemí Orientu: -stříbrné šperky, korálky, bižutérie, dýmky, vonné tyčinky -netradiční hudební nástroje: -bubínky, píšťalky -batikované oděvy.

Prodej: -hudební nástroje -příslušenství -hudebniny.

Prodej, internetový obchod: -hudební nástroje -příslušenství -specializujeme se na smyčcové nástroje - housle, violy, čela, kontrabasy, smyčce -kytary klasické, akustické a elektroakustické, klávesové, dechové nástroje včetně příslušenství.

Kytarářství Hruš - klasické kytary, double top kytary, španělské kytary v prvotřídní kvalitě - oblíbené hudební nástroje pro skutečné koncertní mistry. Každá kytara má unikátní žebrování, spolu s precizním zpracováním zaručuje křišťálově jasný zvuk.

Výroba a opravy smyčců: - smyčce houslové, violové, cellové a basové - smyčce moderní - smyčce barokní.

Maloobchod, prodej: -hudba (hudební) - klasická, jazzová, etnická -CD**, MC**-disk, kazeta, gramofonové desky (LP**) -mapy i nástěnné, průvodci, glóbusy -knihy s tématem cestování, cestopisy, atlasy.

Výroba, orpava: -dechové hudební nástroje

Maloobchod, prodej: - hudební nástroje

Výroba, výkup, opravy a prodej: - strunné hudební nástroje.

Kulturně-produkční agentura PEAS Production: -koncerty, akce hudebníka, taneční párty. Příprava a organizace: -koncertní turné předních našich i zahraničních umělců -návrh a realizace "akcí na klíč" dle přání a potřeb klienta, firmy, společnosti, obce, politické strany -artist management, zastupování umělců -booking kapel ...

Maloobchod, prodej, oprava, výroba: - hudebniny - hudební nástroje.

Prodej, bazar, oprava: - hudební nástroje.

Piano Prouza Služby: -ladění klavírů a pianin -půjčovna pianin, klavírů -prodej, výkup a opravy -přeprava a stěhování klavírů.

Prodej a bazar : - hudebnin a příslušenství - hudební nástroje - zpěvníky

Služby: -hudba na svatby, večírky, oslavy, plesy, taneční zábavy, ozvučení akcí. Maloobchod, prodej: -hudební nástroje -technika: -světelná, ozvučovací, výpočetní. -hudební potřeby: -hudebniny, noty, učebnice. Komisní prodej.