Baví vás hra na hudební nástroje? Pořídit si můžete kytary, baskytary, klávesy, bicí, dechové nástroje – flétny, tuby, fagoty, klarinety nebo smyčcové nástroje – housle, kontrabasy a violy. Nezapomeňte ani na hudebniny, tedy na noty a na hudební učebnice.

Výroba, opravy - smyčcové hudební nástroje - potahování smyčců - opravy, servis, ladění akordeonů

Ateliér audiovizuální architektury. VIP konzultace, prezentace, tvorba a realizace prestižních AV systémů v harmonické integritě s interiérem - exteriérem -byty vyššího standartu, rodinné domy, vily, hotely atd.

Výroba hudebních nástrojů. -akustické kytary -western kytary

vedeno již jako s.r.o. MUSIC - PARK.CZ s.r.o. Velkoobchod, služby: -hudební nástroje -oprava, servis hudebních nástrojů.

Prodej, e-schop, oprava, servis: -profesionální zvuková, studiová technika -hudební nástroje -světelná technika. Služby: -poradenství při výběru -komplexní vybavení klubů -analýza prostorové akustiky -návrh a realizace ozvučovacích systémů -technická podpora.

Výroba, oprava, prodej: - harmoniky, harmonik

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů

-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba, ...

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej (vyjma zboží v příloze 2 a 3 cit. zák.) -Výroba přípravků a jednoúčelových strojů (mechanických a pneumatických)